Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO "Dacă lucrurile vor căpăta o altă amploare, şi la noi se va opri campionatul". Fotbalul românesc poate fi afectat de Covid-19

VIDEO "Dacă lucrurile vor căpăta o altă amploare, şi la noi se va opri campionatul". Fotbalul românesc poate fi afectat de Covid-19

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele Rapidului, Ovidiu Burcă, susţine că oprirea campionatelor din fotbalul românesc poate fi posibilă, din cauza problemelor din ce în ce mai mari cu Covid-19.

"La ce se întâmplă în alte ţări, dacă lucrurile vor căpăta o altă amploare, şi la noi se va stopa campionatul. Nu cred că e un lucru tratat cu superficialitate. Şi la noi lucrurile avansează. Tot cei implicaţi vor lua măsuri, dar există riscul să se oprească campionatul şi evenimentele sportive. 

La centrul de copii şi juniori am stopat accidvitate copiilor, doar grupele mari se mai antrenează. Regulile de igienă sunt transmise jucătorilor. Ţinânc cont de ce se întâmplă... Am văzut şi la vămi. Ne bazăm pe conştiinţa oamenilor. Cred că se impun reguli strcite uneori, cum s-a întâmplat şi cu închiderea şcolilor", a declarat oficialul Rapidului. 

Inclusiv noul antrenor, Dan Alexa, a vorbit despre acest subiect: "Forţa Rapidului o dau suporterii, fac o atmosferă incredibilă, care poate motiva echipa. Sunt reguli clare venite de la minister. Din păcate, e un fenomen global. Decizii se iau în toate ţările. Aş fi preferat să jucăm cu suporteri, în orice situaţie", a susţinut şi "Chirurgul". 

VIDEO | Dan Alexa, noul antrenor al Rapidului! Primele declaraţii

În România, conform datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, 31 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, 6 au fost vindecate, 487 sunt în carantină, iar 11.684 sunt monitorizate la domiciliu.

 

Afla mai multe despre: campionat liga 1ovidiu burcarapidprezentare dan alexarapidliga 2liga 1coronaviruscovid-19 

viewscnt
Articole similare