Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Alexa, noul antrenor al Rapidului! Primele declaraţii: ”Am vorbit cu Daniel Pancu”. Discuţia, dezvăluită

VIDEO | Dan Alexa, noul antrenor al Rapidului! Primele declaraţii: ”Am vorbit cu Daniel Pancu”. Discuţia, dezvăluită

Rapid

Comentarii

Dan Alexa este noul antrenor al Rapidului. El a fost prezentat miercuri, într-o conferinţă de presă care a putut fi urmărită LIVE pe pagina de Facebook Telekom Sport. "Chirurgul" a semnat pe un an şi jumătate.

12:52 Dan Alexa: "Îmi doresc doar să promovăm. Lumea are aştepări mari şi vom face totul ca să promovăm. Dacă reuşesc şi a patra promovare, o să fie regele Ligii 2". 


12:46 Dan Alexa: "Am şi vorbit cu Daniel Pancu. Îl apreciez mult pe Daniel Pancu, e fostul meu coleg de echipă. Era supărat, am trăit asta la Timişoara. El iubeşte Rapidul, e copilul Giuleştiului. Mi-a urat baftă. Dacă o să am nevoie de ceva, o să apelez la el. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa. Sunt convins că se va întoarce pe banca Rapidului la un moment dat. El m-a sunat, mi-a urat baftă. Are tot respectul meu. Ştefan Grigore rămâne în staff". 


12:44 Burcă: ”Dan a semnat pe un an şi jumătate. Cu riscul de a fi oaia neagră, eu vă spun că în acest an e foarte dificil să promoveze direct, pentru că sunt multe lucruri. Avem suporterii în spatele nostru, dar avem multe lipsuri, din punct de vedere al infrastructurii. Stadionul nostru se construieşte acum. Am fost primul care a spus că nu trebuie să impunem obiectivul promovării. Va fi extraordinar să promovăm. ”


12:40 Dan Alexa: ”Am venit cu mult entuziasm. Le mulţumesc celor care conduc acest club. Nu e un moment foarte bun. Poate fi o presiune prea mare pentru jucători, sunt tineri. Pancu a făcut o treabă excepţională, presiunea e mare, iar lotul e formată din jucători tineri. Obiectivul meu personal, chiar dacă nu e pe hârtie, e promovarea. Avem jucători cu potenţial, buni, şi avem o luptă importantă de dus. Sunt cinci, şase echipe pentru un loc, pentru că UTA e greu de ajuns. E important să fim uniţi şi sunt bucuros că am revenit la Rapid. Am plecat cu greu duopă acea decizie a falimanetului. Mă întorc cu bucurie. Am simţit iubirea suporterilor raopidişti după, am simţit respectul lor pe unde ne-am văzut. Fotbalul românesc are nevoie de Rapid în prima ligă. Ştiu că toată lumea îşi doreşte această promovare, e un lot bun cu care se poate promova”.


12:36 Ovidiu Burcă: ”Burcă: Cunoaşte bine această ligă, cunoaşte bine acest club, a obţinut o promovare şi acea promovare am început-o împreună, apoi eu am fost îndepărtat. Ştiu cum lucrează, îl cunosc bine ca profesionist şi în acel an cu greu am reuşit să facem o performanţă pentru acest club. A contat şi experienţa lui de la Călăraşi. Atunci a preluat o echipă din mers şi a reuşit să o promoveze. Are mare încredere în lotul de jucători. Ne-a dat o linişte şi o încredere că putem schimba situaţia actuală. Din punctul meu de vedere, obiectul e să fim în lupta pentru promovare până în ultima etapă. Nu suntem departe, dar în ultimele meciuri am făcut doar două puncte în trei meciuri şi sunt puţine. Îi urăm baftă lui Dan”.


FC Rapid a anunţat, marţi, într-un comunicat, că tehnicianul Daniel Pancu nu va mai conduce prima echipă, dar rămâne la dispoziţia clubului, responsabilităţile sale urmând a fi stabilite în zilele următoare.

În ultima rundă din Liga a 2-a, Rapid a pierdut pe teren propriu, cu CSM Reşiţa, scor 0-1, din Liga II. În 23 de etape, Rapid a acumulat 37 de puncte, fiind pe locul şase, la două puncte de locul doi, ocupat de CS Mioveni, şi care duce în Liga 1.

Daniel Pancu preluase echipa de la Constantin Schumacher, în 2018, în Liga a 3-a, şi a reuşit să promoveze în Liga 2.

Dan Alexa, noul antrenor al Rapidului

Dan Alexa va fi noul tehnican al giuleştenilor, el având parte şi de susţinerea fanilor giuleşteni.

Fostul antrenor de la Dunărea Călăraşi sau Astra Giurgiu revine astfel la Rapid, acolo unde a lăsat o impresie excelentă. El va fi prezentat oficial miercuri, de la ora 12:30, în Sala Rapid.

Conferinţa de presă de prezentare a lui Dan Alexa în calitate de tehnician al Rapidului va putea fi urmărită miercuri, de la ora 12:30, în direct pe pagina de Facebook Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan alexarapid,  

viewscnt
Articole similare