Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Dacă Nistor şi-a luat gândul, închide-l în cabinet. Eu cred în playoff". Mesajul lui Rednic înaintea meciului cu oltenii. Dinamo - Craiova, sâmbătă, ora 20:00, pe Telekom Sport 1

VIDEO | "Dacă Nistor şi-a luat gândul, închide-l în cabinet. Eu cred în playoff". Mesajul lui Rednic înaintea meciului cu oltenii. Dinamo - Craiova, sâmbătă, ora 20:00, pe Telekom Sport 1

Superliga

Comentarii

Dinamo caută sâmbătă seară prima victorie pe teren propriu din luna august încoace. Meciul cu Craiova e ultimul acasă şi penultimul din acest an.

Dinamo nu a mai câştigat de o lună în Liga I, iar pe teren propriu nu s-a mai impus de aproape patru luni. Se întâmpla pe 25 august, într-un meci cu Hermannstdt, în era Florin Bratu. Rednic caută prima lui victorie acasă, în faţa Craiovei, echipă clasată pe podium, cu 16 puncte mai sus în clasament. Dinamo vine după egalul cu Hermannstdt, iar Craiova după trei victorii consecutive. 

"E ultimul meci acasă, câteodată ultima impresie contează, chiar dacă nici rezultatele şi nici evoluţia noastră nu i-a satisfăcut pe suporteri. Craiova e Craiova şi ştiţi foarte bine, au un antrenor foarte bun, au jucători foarte buni, de calitate, care oricând pot să facă diferenţa, o echipă compactă, bine organizată, au şi rezultate.  Chiar dacă ei n-o spun, se gândesc şi îşi doresc ca să câştige campionatul anul ăsta. Mai mult ca sigur că o să fie un meci foarte tare", a declarat Rednic la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Craiova. 

Dinamoviştii ar putea încheia anul la 5 puncte de playoff, în caz de victorie şi cu ajutorul rezultatelor sau pe loc de retrogradare, dacă pierd. Ca de fiecare dată, Rednic a declarat că Dinamo va prinde playoff-ul. 

Întrebat ce crede despre playoff, în contextul în care Nistor spunea că el şi-a luat gândul, Rednic a răspuns: "El şi-o fi luat, că ce să facă, dacă e accidentat?... De-aia i-am zis la doctor, închide-l acolo, ţine-l în cabinet, că el şi-a luat gândul. Noi nu ne-am luat, pentru că noi mai avem două meciuri. Sper că băieţii realizează că dacă vor să jucăm în play off trebuie neapărat să câştigăm aceste două jocuri.  Fac şi un apel la suporteri, chiar dacă sunt supăraţi, am văzut şi comentariile lor, e un moment greu dar avem nevoie de susţinerea lor şi ar fi bine să fie  lângă echipă", a mai spus Rednic.

Rednic a vorbit şi despre aventura sa la Craiova, din urmă cu 14 ani. 

"Nu la această Craiova am antrenat, dar am antrenat la Craiova şi a fost o atmosferă foarte frumoasă acolo, m-am simţit foarte bine, am prins şi o perioadă bună, chiar foarte bună, când am terminat cred pe locu 4", a spus Rednic.

Pentru Dănciulescu va fi primul meci în Ştefan cel Mare după revenirea la echipă.

"Am revenit dar cred că din punctul meu de vedere nici nu am plecat. Sunt bucuros, sunt fericit că sunt aici, îi mulţumesc în special lui nea Mircea Rednic, care a insistat foarte mult să vin", a declarat Ionel Dănciulescu. 

Afla mai multe despre: dinamoliga ifotbalcraiovaderby 

viewscnt
Articole similare