Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dacia Unirea Brăila - U Cluj 0-8! Rezultat umilitor pentru trupa lui Florentin Petre. POKER pentru Goga

VIDEO | Dacia Unirea Brăila - U Cluj 0-8! Rezultat umilitor pentru trupa lui Florentin Petre. POKER pentru Goga

Liga 2

Comentarii

Într-un meci din etapa cu numărul 31 din Liga 2, transmis în direct la Telekom Sport 2, U Cluj a învins în deplasare Dacia Unirea Brăila cu scorul de 8-0.

4-0 era la pauză pentru clujeni, după ce Dorin Goga a înscris un hattrick în 27 de minute. Acelaşi Goga şi-a mai trecut numele pe lista marcatorilor şi în repriza secundă. Cordoş, Janos şi Gavra de două ori au mai marcat pentru "U". În urma acestui rezultat, U Cluj revine pe locul trei, de baraj, cu 66 de puncte, la şapte distanţă de primul loc, ocupat de Academica Cliceni. Brăila rămâne pe ultimul loc, cu 19 puncte. 
 
 

 

 


Universitatea Cluj a câştigat le-a bătut pe Daco Getica şi Farul şi graţie şi rezultatelor celorlalte contracandidate în lupta pentru accederea în Liga I a făcut un pas în faţă în dorinţa de îndeplinire a obiectivului. Ardelenii sunt pe ultima poziţie a podiumului cu trei puncte peste Sportul Snagov, echipă aflată pe locul 4 în acest moment. "Şepcile roşii" au cel mai bun atac la campionatului, 64 de goluri marcate şi vor întâlni o echipă care a obţinut abia al patrulea succes al campionatului la precedentul meci de pe teren propriu.

Chiar şi aşa succesul cu Energeticianul nu i-a ajutat pe brăileni să scape de ultima poziţie din clasament. Echipa antrenată de Florentin Petre are o medie de 2,5 goluri primite pe meci iar singurul lucru care îi sperie pe clujeni este faptul că echipa de la Dunăre a pierdut o singură dată acasă în ultimele 7 jocuri. În tur, a fost spectacol total în meciul dintre cele două. A fost 6-1 pentru Universitatea pe Cluj Arena. 

Afla mai multe despre: dacia unirea brăilauniversitatea cluj 

viewscnt
Articole similare