Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Damjan Djokovic şi un discurs senzaţional într-o română perfectă: "Am demonstrat că nu suntem morţi, că avem foame şi dacă avem 40 de ani"

VIDEO | Damjan Djokovic şi un discurs senzaţional într-o română perfectă: "Am demonstrat că nu suntem morţi, că avem foame şi dacă avem 40 de ani"

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul croat al formaţiei CFR Cluj, Damjan Djokovic (29 de ani), a avut un discurs demn de un căpitan de echipă, într-o română perfectă, după calificarea în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

"Am arătat caracter şi mă bucur pentru că am suferit un pic în ultima săptămână, că echipa n-a marcat mult, dar astăzi am arătat ce caracter avem şi am şi finalizat bine, am marcat trei goluri şi a fost ceea ce am avut nevoie", a declarat Djokovic, la finalul meciului.

Apoi, croatul le-a răspuns contestatarilor, el fiind întrebat ce a demonstrat CFR Cluj prin calificarea în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor: "Că nu suntem morţi, că avem caracter, că nu suntem prea bătrâni sau prea nu ştiu ce, că avem foame şi dacă avem 40 de ani, stăm pe teren şi dăm viaţa unul pentru altul".

CFR Cluj, calificare spectaculoasă în turul 2 preliminar al UCL

CFR Cluj s-a calificat în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia Astana din Kazahstan, în manşa a doua a turului I preliminar. În prima manşă, Astana a câştigat cu 1-0.

Au marcat: Omrani '10, '73, Postnikov '26 (a) / Murtazaiev '4.

În faza următoare, CFR Cluj va evolua cu campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv. CFR Cluj va disputa prima manşă acasă, la 23 sau 24 iulie, şi returul în deplasare, la 30 sau 31 iulie.

Afla mai multe despre: djokovic 

viewscnt
Articole similare