Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Nistor a fost să-şi aleagă un costum de naş: ”Sincer, nu prea mă pricep la modă!” Dănciulescu i-a dat sfaturi

VIDEO | Dan Nistor a fost să-şi aleagă un costum de naş: ”Sincer, nu prea mă pricep la modă!” Dănciulescu i-a dat sfaturi

Superliga

Comentarii

Dinamoviştii au fost invitaţi să descopere cele mai tari tendinţe în modă. Dan Nistor a profitat de moment şi şi-a ales un costum de naş. Ionel Dănciulescu i-a oferit câteva sfaturi.

Mircea Rednic şi mai mulţi jucători de la Dinamo au fost invitaţi la deschiderea unui magazin vestimentar, unde au făcut cunoştinţă şi cu ultimele tendinţe în domeniu. Dan Nistor, care urmează să fie naş, a profitat şi şi-a ales un costum pentru acest eveniment. Căpitanul lui Dinamo a fost asistat de Ionel Dănciulescu, cel care i-a oferit câteva sfaturi:

”Pentru mine sincer, important să mă simt eu bine, gura lumii poate să spună ce vor dânşii. :) Sincer, nu prea mă pricep la modă foarte mult. Îmi place foarte mult să mă îmbrac sport, în trening, adidaşi, dar când sunt evenimente de genul acesta trebuie să te respecţi, nu?”, a comentat Dan Nistor pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea rednicdan nistor 

viewscnt
Articole similare