Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Nistor răsuflă uşurat după accidentarea lui Cicâldău: ”Sincer, am crezut că s-a întâmplat o nenorocire”

VIDEO | Dan Nistor răsuflă uşurat după accidentarea lui Cicâldău: ”Sincer, am crezut că s-a întâmplat o nenorocire”
Comentarii

Dan Nistor a povestit senzaţia oribilă prin care au trecut jucătorii de la Viitorul şi Craiova, în momentul accidentării lui Alexandru Cicâldău, din minutul doi al partidei.

Mijlocaşul oltenilor şi al naţionalei a spus emoţionat că rezultatul contează mult prea puţin în comparaţie cu vestea că Cicâldău este în afara oricărui pericol.

”Suntem bucuroşi, dar eu în primul rând sunt bucuros pentru Cic (n.r.- Alexandru Cicâldău), că nu a păţit nimic. Putea să se întâmple o nenorocire. Din punctul meu de vedere, puţin mai contează scorul de astăzi, important este că Cic este bine.

Numai în pielea noastră şi în pielea lui să nu fii. Sincer, am crezut că s-a întâmplat o nenorocire. Am văzut că a căzut şi nu a mai mişcat.... dar îi mulţumim lui Dumnezeu că nu a avut nimic şi totul este bine.”, a declarat Dan Nistor, la finalul partidei dintre Viitorul Constanţa şi Universitatea Craiova, scor 1-4.

Nistor a remarcat că Viitorul a avut posesia mai bună, însă pentru mijlocaşul Craiovei rezultatul final este cel important.

”Cei de la Viitorul pot să zic că au avut mai mult posesia decât noi, dar pe noi ne-au interesat cele trei puncte. Am suferit şi o muştruluială mai zdravănă la pauză şi se pare că ne-a căzut bine.

Ne doream foarte mult să fim şi în Europa, dar din păcate nu este aşa. Ne vom axa foarte mult pe campionat şi pe Cupa României.”, a adăugat Nistor. 

Afla mai multe despre: dan nistoralexandru cicaldaucraiovaviitorul 

viewscnt
Articole similare