Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a dezvăluit că a fost ofertat de Celtic: ”M-a sunat cineva din club”

VIDEO | Dan Petrescu a dezvăluit că a fost ofertat de Celtic: ”M-a sunat cineva din club”
Comentarii

Dan Petrescu a dezvăluit că a fost ofertat de Celtic, însă atunci era legat de un contract cu o altă echipă şi n-a putut să răspundă afirmativ.

Dan Petrescu şi-a făcut o cotă foarte bună după ce a luat titlul cu Unirea Urziceni şi apoi a confirmat la Kuban Krasnodar. Ulterior, a semnat cu Dinamo Moscova şi apoi a primit o ofertă de la Celtic, dezvăluie actualul antrenor al lui CFR Cluj. Dan Petrescu spune că înţelegerea cu Dinamo Moscova l-a împiedicat să meargă la Celtic.

”(În urmă cu câţiva ani aţi discutat despre posibilitatea de a antrena Celtic. Ne puteţi spune exact despre ce era vorba?) Un prieten m-a invitat în Scoţia, dar în acel moment eram la un alt club, cu un contract foarte bun şi i-am spus acestui agent că sunt foarte interesat să antrenez Celtic, dar că am un contract foarte bun şi nu vreau să plec de la echipă. Cred că eram la Dinamo Moscova sau ceva de genul. Nu mai ştiu exact despre ce club era vorba, dar eram sub contract. Ştiu că Celtic a venit cu o ofertă, dar, din păcate pentru mine nu a fost la momentul potrivit.

(Aţi fost aproape? Aţi fost tentat să acceptaţi?) Foarte aproape am fost. (Şi care a fost motivul pentru care aţi refuzat?) Pentru că aveam un contract şi le promisesem oamenilor de acolo că voi rămâne. (Aţi vorbit şi cu Neil Lennon despre ofertă?) Nu ştiu cine m-a sunat, nu îmi mai aduc aminte. M-a sunat cineva din club. (V-aţi gândit ce s-ar fi întâmplat dacă aţi fi acceptat?) Ar fi fost fantastic pentru mine. Este un club fantastic. Cred că orice antrenor din lumea asta şi-ar dori să o antreneze pe Celtic”, a dezvăluit Dan Petrescu.

CFR Cluj şi Celtic se întâlnesc în turul 3 al Champions League. Prima manşă este programată miercuri, de la 21:00 şi va fi live text pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare