Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a explicat de ce i-a luat banderola lui Deac: "Era logic!" Discuţia purtată în vestiar după revenire: "Nu e problema mea ce a făcut înainte"

VIDEO | Dan Petrescu a explicat de ce i-a luat banderola lui Deac: "Era logic!" Discuţia purtată în vestiar după revenire: "Nu e problema mea ce a făcut înainte"

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit în confreinţa de presă premergătoare derby-ului CFR Cluj - FCSB de ce a decis să schimbe căpitanul odată cu revenirea în Gruia.

  • Vezi meciul CFR Cluj - FCSB (dumnică, 21:00, Telekom Sport 1) cu Telekom Sport PLUS: www.telekom.ro/plus

În momentul în care a sosit în România, căpitan al echipei era Ciprian Deac, după ce conducerea decisese ca mijlocaşul să preia banderola de la Mario Camora, dar Petrescu a remediat rapid această situaţie.

Petrescu a explicat că portughezul era căpitanul echipei în momentul în care el a plecat, iar pe toată durata mandatului său precedent nu i-a dat niciun motiv să se gândească măcar la o schimbare: "A fost exemplar!", spune Petrescu.

Acesta a dezvăluit că a şi ţinut o şedinţă în vestiar cu toată echipa în care şi-a explicat decizia de a-l face din nou căpitan pe Camora.

"Le-am spus la toţi băieţii, nu doar lui Camora şi lui Deac. Am făcut o şedinţă şi am spus foarte clar că eu când am venit, şi când am plecat, Mario a fost un căpitan exemplar cu mine. Un an de zile nu a avut nicio greşeală. Eu când am venit, poate lumea nu ştie, Mario era pe picior de plecare, nimeni nu prea îl mai voia, iar eu am zis că aş vrea să îl mai văd un an. Şi cu clauze la fel cunm a avut Mincă.

Adică să fie tot timpul, adică dacă greşeşte,  plăteşte. Nu a greşit niciodată într-un an de zile. A făcut un an perfect şi mi se pare normal când m-am întors la echipă. Ce a făcut fără mine nu a problema mea. Mi se pare normal. Deci eu nu l-am dat jos pe Ciprian Deac sau l-am avansat. eu am făcut ce era logic
", a declarat Dan Petrescu.

Trăieşte cele mai tari competitii! Ia-ţi cel mai bun pachet de sport! Treci pe PLUS şi vezi Telekom Sport 1 si 2.

Afla mai multe despre: fcsbcfrdeaccamorapetrescu 

viewscnt
Articole similare