Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a reacţionat după ce Ţucudean a anunţat că se gândeşte la retragere: "E foarte greu să fie la nivel maxim"

VIDEO | Dan Petrescu a reacţionat după ce Ţucudean a anunţat că se gândeşte la retragere: "E foarte greu să fie la nivel maxim"

CFR Cluj

Comentarii

La conferinţă de presă dinaintea partidei cu Celtic din Gruia, Dan Petrescu a comentat posibilitatea, foarte reală, ca George Ţucudean să se retragă, la doar 28 de ani.

Problemele continuă pentru George Ţucudean, iar Dan Petrescu l-a folosit în premieră titular în meciul cu Chindia Târgovişte. Cu toate acestea, atacantului campioanei are zile în care nu se antrenează, astfel că "bursucul" nu se poate baza întotdeauna pe el. Petrescu a vorbit în faţa presei despre declaraţia lui Ţucudean, în care jucătorul a spus că ia în calcul retragerea din fotbal: "El ştie cel mai bine ce vrea de la viaţă şi de la fotbal. Nu pot să vă spun eu ce vrea Ţucudean. A jucat ultimul meci 60 de minute, după care ieri nu s-a antrenat şi azi sper să se antreneze. Dar e foarte greu să fie la nivel maxim când el a fost mai mult accidentat, deât s-a antrenat. Nu ai cum, indiferent de ce nume eşti, indiferent că eşti mare sau mic, trebuie să te antrenezi. Ieri nu s-a antrenat şi e clar că acum nu e sută la sută", a spus Petrescu. 

Întrebat dacă va juca cu Celtic, Petrescu a fost nesigur, dar a afirmat că este posibil să îl introducă în teren pe cel mai bun marcator al sezonului trecut din Liga 1. 

"M-am gândit că pot să mă las, mă gândesc în continuare... Sunt nişte probleme... Nu e problemă la genunchi sau ceva, e problemă la inimă", a spus Ţucudean la finalul meciului cu Chindia Târgovişte. 

Afla mai multe despre: tucudeandan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare