Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a recunoscut că a plâns, joi, după meciul din Europa League: "Am rămas în vestiar până la ora 1"

VIDEO | Dan Petrescu a recunoscut că a plâns, joi, după meciul din Europa League: "Am rămas în vestiar până la ora 1"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a recunoscut, sâmbătă, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu U Craiova (duminică, ora 20, Telekom Sprot 1), că s-a bucurat nespus pentru reuşitele lui Ianis Hagi, în partida pe care Glasgow Rangers a câştigat-o, pe teren propriu, scor 3-2 (0-1), împotriva portughezilor de la Braga. "Bursucul" a declarat că i-au dat lacrimile mai ceva decât bunului său prieten, Gică Hagi, prezent pe Ibrox Stadium din Glasgow.

Cu două goluri marcate, Ianis Hagi a fost declarat omul partidei dintre Rangers şi Braga şi a fost inclus de UEFA în top cinci cele mai bune prestaţii ale serii de Europa League. Tatăl său, Gică Hagi a fost pe stadion, alături de prieteni şi de restul familiei, pentru a-l vedea pe Ianis pentru prima dată în tricoul albastru al fostei campioane a Scoţiei. Şi a fost cu noroc. A marcat de două ori, iar "Regele" a fost surprins stăpânindu-şi cu greu lacrimile de fericire. 
 
Cum meciul dintre CFR Cluj şi Sevilla s-a încheiat în jurul orei 22, supărat şi amăgit, Dan Petrescu a rămas la vestiare să vadă meciul dintre Rangers şi Braga, început la acea oră. Evoluţia foarte bună a lui Ianis i-a smuls lacrimi şi fostului fundaş dreapta de la Chelsea, mândru de conaţionalul său, fiul prietenului Gică.
 
"La cât de supărat eram după meci, am rămas în vestiar până la 1 cred, să văd meciul lui Glasgow, am avut emoţii, mi-au dat lacrimile mai mult decât lui Gică, m-am bucurat foarte mult pentru Ianis. De când a ajuns la Glasgow l-am sunat pe Gică şi i-am zis: <<crede-mă că a făcut alegerea corectă>>. În Anglia şi în Scoţia dacă joci, la Glasgow sau la Celtic, că în Anglia poţi să joci la orice echipă, simţi că eşti fotbalist. Gică mi-a zis, m-a sunat imediat după meci, se simţea fericit în tribune, vă daţi seama, şi el era emoţionat. Să rămână acolo cât mai mult şi să plece cu Gerrard la echipa următoare care sperăm cu toţii să fie Liverpool. Şi cred eu că într-o zi Gerrard va ajunge la Liverpool pentru că face treabă excelentă la Glasgow. Şi Gică la 21 de ani nu ştiu dacă avea rezultatele astea. Deci Ianis la 21 de ani e cam devreme, sper să rămână echilibrat pentru că în viaţa de fotbalist cum dai puţin de succes, mai ales român, nu ştiu ce se întâmplă. A dat primul gol cu stângul şi al doilea cu dreptul. Nimeni nu mai ştie, un fotbalist aşa mai rar mai vezi", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Craiova.
 
U Craiova primeşte vizita celor de la CFR Cluj, duminică, de la ora 20, în derby-ul primelor două clasate din Liga 1.
 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujianis hagi 

viewscnt
Articole similare