Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a recunoscut că a primit o ofertă din Anglia: ”Nu vreau să mint”. Cine l-a sunat

VIDEO | Dan Petrescu a recunoscut că a primit o ofertă din Anglia: ”Nu vreau să mint”. Cine l-a sunat
Comentarii

Dan Petrescu recunoaşte că a primit o ofertă din Anglia, de la o echipă care anul trecut a jucat în Premier League. Antrenorul lui CFR Cluj spune însă că nu-şi doreşte să plece de la CFR Cluj.

Dan Petrescu are un nou sezon excelent cu CFR Cluj, pe care a reuşit să o califice în play-off-ul Ligii Campionilor. Mai mult, ar putea intra în grupe, dacă răstoarnă acel 1-0 din turul cu Slavia Praga. Performanţele reuşite de fostul fundaş al lui Chelsea au atras atenţia mai multor cluburi, inclusiv din Anglia.

Dan Petrescu recunoaşte că a primit o ofertă de la Huddersfield, echipă care anul trecut a jucat în Premier League, dar care acum se află în subsolul clasamentului din liga secundă a Angliei. ”Bursucul” spune însă că nu este cazul să plece de la CFR Cluj:

”Mereu sunt telefoane, ma intreaba vrei acolo, vrei acolo? Aşa a fost toată cariera, nu numai în acest an. Şi în primul an la CFR, şi când eram în China am avut oferte. În Rusia, eram la Dinamo, mă voia Zenit. În China, eram la Suning, mă voia Guanghzou. Mereu am avut oferte foarte bune. În acest moment sunt bine, sunt la clubul la care îmi doresc. E clar că o ofertă din Anglia e o ofertă din Anglia, dar nu a fost nimic concret.

Dacă vor veni, acum nu cred că e momentul pentru mine. E momentul să mă concentrez la cupele europene şi la campionat, cel puţin până în iarnă. Nu vreau să mint, să vină ofertă din Premier League şi să nu pot să refuz. M-au sunat mai mulţi să mă întrebe de Huddersfield. Am zis că, pentru moment, sunt bine unde sunt. Nu aş vrea să plec de aici”, a declarat Dan Petrescu.


 

Afla mai multe despre: huddersfield 

viewscnt
Articole similare