Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Dan Petrescu cere fotbalişti străini la naţionala României! Pe cine a nominalizat de la CFR Cluj: "Ar fi un jucător foarte bun"

VIDEO Dan Petrescu cere fotbalişti străini la naţionala României! Pe cine a nominalizat de la CFR Cluj: "Ar fi un jucător foarte bun"

Echipa națională

Comentarii

Dan Petrescu le cere celor de la FRF să ia în considerare posibilitatea ca naţionala de fotbal a României să naturalizeze fotbalişti străini care au confirmat în campionatul intern.

"Bursucul" insistă ca FRF să naturalizeze cei mai buni fotbalişti străini din Liga 1: "Eu mi-aş fi dorit şi mulţi străini de la CFR să joace la naţională, să fie naturalizaţi. Numai în România... Eu nu am auzit altă ţară să nu vrea jucători naturalizaţi. La CFR sunt foarte mulţi jucători buni care ar putea să ajute echipa naţională. Nu numai Burcă, Bordeianu, Păun, românii, mai sunt şi străini care ar putea să joace. Gen Billel Omrani, care ar fi un jucător foarte bun la echipa naţională.

Orice jucător care are o ofertă bună pentru club, va pleca. Dar până acum nu am avut nicio ofertă clară pentru niciun jucător", a declarat Dan Petrescu.  

2016 e anul în care Omrani a ajuns la CFR Cluj. 

37 de goluri a marcat Omrani de când a ajuns în Gruia. 

Omrani a marcat 13 goluri în 28 de meciuri în acest sezon, a cucerit al doilea titlu cu CFR Cluj, iar în urmă cu câteva zile s-a calificat în 16-imile Europa League.

Afla mai multe despre: billel omranicfr clujdan petrescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare