Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu e convins: ”Ianis e cel mai bun din Liga 1. Cum să meargă la Barca B? Poate juca la orice echipă din lume!”

VIDEO | Dan Petrescu e convins: ”Ianis e cel mai bun din Liga 1. Cum să meargă la Barca B? Poate juca la orice echipă din lume!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit despre posibila plecare a lui Ianis Hagi de la Viitorul Constanţa în străinătate. Antrenorul care a făcut-o pe CFR campioană crede că Ianis este cel mai bun fotbalist din Liga 1 şi că nu are cum să ajungă la echipa a doua a Barcelonei, ci la echipa mare.

Subiectul Ianis Hagi a fost atins şi de antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, chiar înainte de Supercupa României în care formaţia sa joacă împotriva Viitorului. Cel mai probabil însă, Ianis Hagi nu va fi pe teren în acest meci: ”Mulţi îşi dau cu părerea despre Ianis. Acum doi ani, când noi am luat campionatul, înainte să plec am spus că cel mai bun jucător din campionat a fost Ianis Hagi. Mulţi au crezut că sunt eu prieten cu Hagi sau nu ştiu ce interes am” a explicat Dan Petrescu, atunci când a fost întrebat despre decarul naţionalei mici. Numele lui Ianis este vehiculat la mai multe cluburi cu greutate din Europa, printre care Barcelona, Borussia Dortmund sau Bayern Munchen: ”Un jucător foarte bun joacă la orice echipă şi în orice ţară, asta e părerea mea. Nu mai noi spunem unde s-ar adapta sau nu. Dacă eşti fotbalist te adaptezi oriunde. Ianis Hagi e fotbalist. Din ce am văzut şi Barcelona e interesată. Dacă e real, o să joace şi acolo” a spus Dan Petrescu înainte de meciul cu Viitorul din Supercupa României.

Petrescu s-a enervat atunci când a fost întrebat dacă Ianis merge la Barcelona B: ”Să îl ia echipa a doua, sau ce? Glumim. Noi dăm cel mai bun jucător din România la echipa a doua? În niciun caz. Nu cred că s-ar duce el. De ce să nu joace? Dacă o să îl ia Barcelona, înseamnă că merită . Sunt convins că va juca la orice echipă. Cine m-a sunat pe mine să mă întrebe, i-am recomandat să îl ia imediat. M-au mai sunat prieteni, agenţi. Crezi că ar putea acolo? Am zis imediat da, nu contează ţara. Fotbalistul e fotbalist.” a mai adăugat Petrescu în conferinţa de presă.

Supercupa României este programată sâmbătă, de la ora 20:00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport. Fazele importante ale meciului se văd pe site-ul www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: ianis hagidan petrescubarcelona 

viewscnt
Articole similare