Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Dan Petrescu e un antrenor prea mare pentru România". "Bursucul", discuţie decisivă cu fotbalistul care a scris istorie la CFR Cluj: "Vino aici, că facem echipă puternică"

VIDEO | "Dan Petrescu e un antrenor prea mare pentru România". "Bursucul", discuţie decisivă cu fotbalistul care a scris istorie la CFR Cluj: "Vino aici, că facem echipă puternică"

Superliga

Comentarii

Emmanuel Culio a vorbit, la finalul ultimului meci la CFR Cluj, despre modul în care l-a convins Dan Petrescu să revină la actuala campioană a României. De asemenea, mijlocaşul a susţinut că "Bursucul" "este prea mare pentru România".

Emmanuel Culio a revenit în 2017 la CFR Cluj, după ce mai jucase în Gruia şi între 2007 şi 2011, iar fotbalistul a dezvăluit cum a decurs discuţia decisivă cu Dan Petrescu.

De asemenea, "Bursucul" a fost lăudat de posibilul său secund. Culio pleacă în Argentina pentru a obţine certificatul de antrenor: "Va fi greu să câştige campionatul, dar au jucători aici foarte buni, cu mentalitate bună şi cu experienţă, că asta e foarte bine. Şi un antrenor incredibil. Dan Petrescu e un antrenor care pregăteşte meciurile incredibil, este un antrenor prea mare pentru România. El trebuie să meargă la un club, într-un campionat mai bun. Este un antrenor foarte, foarte bun. Vreau să-i mulţumesc, pentru că el m-a sunat să vin înapoi la CFR. Când am vorbit el mi-a zis 'Haide, vino aici, că facem echipă puternică'. Eu i-am zis că dacă face echipă puternică şi suntem campioni, eu vin. Tu-mi garantezi asta? 'Da', mi-a zis. Bine, atunci vin acolo. Şi am venit pentru Dan Petrescu şi pentru club", a declarat Culio după victoria cu Astra, scor 2-0. 

226 de meciuri, 28 de goluri şi 33 de pase decisive sunt cifrele lui Culio la CFR Cluj. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj astraemmanuel culio dan petrescuplecare dan petrescu 

viewscnt
Articole similare