Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu este un antrenor fericit. CFR Cluj, la un pas de grupele Europa League. "Băieţii au făcut un meci perfect!"

VIDEO | Dan Petrescu este un antrenor fericit. CFR Cluj, la un pas de grupele Europa League. "Băieţii au făcut un meci perfect!"

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj s-a impus, joi seară, pe terenul campioanei Suediei, Djurgarden, scor 1-0, prin golul marcat de Paulo Vinicius, în minutul 55, şi s-a calificat în play-off-ul Europa League. Pentru accederea în grupe, CFR Cluj va lupta împotriva campioanei Finlandei, KuPS.

CFR Cluj a obţinut o victorie importantă în Suedia şi este cu un pas în grupele Europa League. Salvatorul lui Dan Petrescu a fost, ca de obicei în momentele cheie, fundaşul brazilian Paulo Vinicius. Acesta s-a înălţat, de "nicăieri" şi a marcat golul care o "catapultează" pe CFR Cluj în play-off-ul Europa League, ultimul tur de calificare înainte de grupe. Următorul adversar este campioana Finlandei, KuPS, la Cluj, pe 1 octombrie. Se va disputa ca până acum, într-o singură manşă.

"A fost un meci foarte greu. Nu este uşor să vii în Suedia, să joc împotriva campioanei. Mă bucur foarte mult pentru băieţi, au făcut un meci perfect. Pe final am suferit. Dacă marcam 2-0, poate eram mai liniştiţi. Am avut acea bară a lui Rondon, dar per total sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor, pe un teren pe care nu îl cunoşteam deloc. Eu ştiu că cel mai important este să nu luăm gol, iar noi nu am luat gol. Iar Vinicius a apărut de undeva, ca de obicei, şi a marcat. Munca pe care o facem înaintea meciului se vede. Bravo lui Bălgrădean pentru intervenţie. Această victorie nu mai are niciun farmec, dacă nu ne vom califica în grupe. Vom juca acasă, dar nu cred că vor fi diferenţe între campioana Finlandei şi campioana Suediei", a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei din Suedia.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare