Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu i-a surprins din nou pe toţi la conferinţa de presă: "Bugetul vorbeşte în fotbal, restul e vrăjeală!"

VIDEO | Dan Petrescu i-a surprins din nou pe toţi la conferinţa de presă: "Bugetul vorbeşte în fotbal, restul e vrăjeală!"
Comentarii

După victoria din meciul tur, scor 1-0, CFR Cluj joacă acum pe propriul teren cu Rennes, în etapa a patra din grupele Europa League. Meciul va fi în direct la Telekom Sport 1, joi, de la ora 19:55.

"Dacă vom bate, vom avea tot şansa a treia. Lazio, dacă o va bate pe Celtic, nu e nicio difierenţă. Noi trebuie să jucăm după aia la Lazio, unde e greu de câştigat, şi utimul meci acasă cu Celtic, care pierde foarte greu meciuri.

Noi suntem în urmă cu vreo 40 de milioane faţă de oricare altă echipă cu care jucăm. Rafinha, extrema dreaptă a lui Rennes, a costat 25 de milioane. Bugetul echipei pe 2 ani jumate, ca să nu zic trei. Când jucăm cu Clinceni,suntem favoriţi cerţi, dar cu Rennes, Rennes e favorită, Celtic e favorită, Lazio e favorită.

Bugetul vorbeşte în fotbal, restul e vrăjeală! Noi suntem în urma lui Rennes, a lui Lazio, a lui Celtic şi în urma tuturor" , a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare