Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, izbucnire nervoasă la pauză: "A explodat vestiarul! A fost cea mai dură şedinţă a mea de când sunt în fotbal"

VIDEO | Dan Petrescu, izbucnire nervoasă la pauză: "A explodat vestiarul! A fost cea mai dură şedinţă a mea de când sunt în fotbal"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a mărturisit că la pauza meciului cu Academica Clinceni a avut un acces de furie în vestiar. După 0-0 la pauză, ieşirea nervoasă a "Bursucului" a avut impact, campioana en titre câştigând categoric, scor 3-0.

"E important să marcăm goluri, pentru că lumea de-aia vine şi a venit pe frigul ăsta, cei care au venit, să vadă spectacol şi goluri. La CFR, când câştigi cu 1-0 nu e bine şi normal că ne doream mai multe goluri, dar în repriza întâi a intrat foarte rău Traore, în repriza a doua, după ce a explodat vestiarul, a început să joace şi el. A fost cea mai dură conferinţă a mea de când sunt în fotbal, mai ales pentru Traore şi pentru Omrani", a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului.

CFR Cluj - Academica Clinceni 3-0

CFR Cluj a învins Academica Clinceni, scor 3-0, într-un meci din etapa cu numărul 15. Culio (52-pen.), Lacina Traore (68) şi Ciprian Deac (71) au înscris golurile CFR-ului.

"De obicei pe ploaie nu câştig niciun meci. La Celtic am pierdut, cu Poli Iaşi am pierdut. Cred că e primul meci pe care îl câştig pe ploaie la CFR Cluj. Prima repriză a fost destul de grea, mingea nu voia să intre, cădea pe bară, cădea în portar. Şi m-am gândit că o fi cum spun englezii: one of these nights, adică o noapte care nu vrea să intre.

Am avut şansă că am dat gol repede, am început bine repriza a doua şi ne-am făcut meciul mai uşor, dar vă spun sincer, meciul nu a fost uşor.

Asta e mentalitatea noastră, ştiţi că nu vrem să luăm gol. Din păcate, în acest campionat, am luat prea multe goluri, dar scuze sunt şi astea trebuie să înţelegem, să le acceptăm, chiar dacă eu sunt foart edur. Ţinând cont de faptul că am jucat deja 28 de meciuri oficiale, n-am avut aceeaşi echipă, aceeaşi apărare, am schimbat mereu.

Dacă menţii o echipă cu aceiaşi fundaşi, cu aceiaşi mijlocaşi şi cu acelaşi portar, eu zic că ai şanse mari cum am făcut noi, să primim jumătate din golurile pe care le-am primit până acum", a mai spus Dan Petrescu.

Meciul echipei Rennes cu Nimes, din Ligue 1, amânat

Clubul Rennes a anunţat, sâmbătă, că meciul pe care adversara CFR Cluj urma să îl dispute în deplasare cu Nimes, de la ora 21.00, în Ligue 1, a fost amânat din cauza intemperiilor.

"Păi Rennes nu au jucat astăzi. Îmi doream să joace, că poate mai pierdeau ceva jucători, era bine să joace. Ei acum o să vină odihniţi şi nu e bine pentru noi acest lucru. Sigur vom fi mai motivaţi la meciul cu Rennes decât am fost astăzi şi şansele sunt egale, pentru că valoric, Rennes e mai bună, dar nu o să mai avem norocul sigur din primul meci, cu doi eliminaţi. O să se joace 11 la 11. Trebuie să fim noi mai buni decât în meciul tur şi să sperăm la un rezultat pozitiv. Orice rezultat pozitiv în continuare eu zic că e fantastic pentru noi şi pentru fotbalul românesc", a mai spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare