Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu nu se dezminte: "Meciul contra celor de la Clinceni e mai greu decât ăla cu Rennes" Cum încearcă să îşi ţină în priză jucătorii

VIDEO | Dan Petrescu nu se dezminte: "Meciul contra celor de la Clinceni e mai greu decât ăla cu Rennes" Cum încearcă să îşi ţină în priză jucătorii

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul CFR-ului le ridică din nou cota adversarilor înaintea unui joc al echipei sale. Ca să nu piardă fotoliul de lider, tehnicianul încearcă să îi facă şi mai concentraţi pe fotbaliştii săi chiar dacă pe ei îi aşteaptă un duel cu penultima clasată în Liga I, Academica Clinceni.

Înainte să se dueleze cu Rennes, clujenii îşi fac încălzirea cu ilfovenii antrenaţi de Ilie Poenaru
 
"Ei sunt foarte bine. Au început acest sezon cu patru înfrângeri, impcatul cu LIga 1 nu le-a priit prea mult, dar jucători străini au început să îi ajute. 9.11 În ultimele 12 meciuri oficiale au patru victorii şi cinci egaluri. În ultimele trei meciuri nu au primit gol şi au jucat cu echipe foarte bune, care se luptă la play-off.  Nu au nimic de pierdut. Ce are Clinceni de pierdut? Nu are nimic. Îmi este teamă de meciul acesta mai mult decât de meciul cu Rennes" şochează Dan Petrescu. 
 
CFR este lider, dar acest lucru nu îl impresionează pe Petrescu, iar acesta merge şi mai departe. 
 
"Nici calificarea în play-off nu este asigurată, dacă începem să pierdem meciurile. Este un campionat  foarte strâns. Nu ştiu dacă a fost aşa de strâns cum este în acest an. Dacă am fost campioni în ultimii doi ani nu înseamnă că trebuie să fim neapărat în play-off. Trebuie să arătăm pe teren şi să merităm" încheie antrenorul campioanei. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujclincenirenneseuropa league 

viewscnt
Articole similare