Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu şi Dică, ironizaţi de Şumudică. Cu ce l-au supărat pe antrenorul lui Kayserispor

VIDEO | Dan Petrescu şi Dică, ironizaţi de Şumudică. Cu ce l-au supărat pe antrenorul lui Kayserispor

Fotbal

Comentarii

Pe val in Turcia, unde a depăşit aşteptările, Marius Şumudică îşi permite sa îi ia la rost pe antrenorii din play-off-ul Ligii I. Astfel, primii doi au intrat în gura antrenorului de la Kayserispor.

Marius Şumudică l-a criticat pe Dan Petrescu pentru că nu-l preţuielte cum ar trebui pe Alex Ioniţă. Fostul jucător al Astrei a fost trimis la echipa a doua, apoi a revenit la prima echipă, însă, în meciul cu FCSB, a prins doar câteva minute.

"Aşa gândeşte Petrescu, fiecare face şi schimbă după strategia pe care o are. Eu nu o să uit o vorbă spusă de Copos, pentru că şi eu eram adeptul schimbărilor când eram la Rapid. Schimbam foarte mult o dată la trei zile. În momentul în care făceam asta, Copos mi-a spus un lucru: <<Bă, să ştii că o echipă mare are o formulă de start pe care o ştie toată lumea. Şi suporterii, şi media, oricine, pe dinafară>>. Deci, cam asta e o echipă mare, abia atunci poţi să-i pui eticheta" , a declarat Marius Şumudică.

Următorul pe lista lui Şumudică a fost Nicolae Dică. Antrenorul celor de la FCSB a reacţionat (DETALII AICI), după ce Şumudică a declarat, săptămâna trecută, că ar lua titlul fără probleme pe banca roş-albaştrilor.

"Eu nu am avut norocul altor antrenori care sunt pe la noi şi care se lăfăie cu fel şi fel de transferuri de sute de mii sau poate chiar de milioane de euro. Mi-al dori şi eu să iau o echipă din asta şi să stau să mă bat pe la campionat uşor, dar n-am avut eu şansa asta niciodată.

Eu am fost sincer când am vorbit, chiar mi-aş dori să lucrez cu Gigi Becali, în ideea în care el este un om care investeşte, care vrea performanţă. E un tip critic, dar e normal, mai ales după ce pune la dispoziţie toate condiţiile. FCSB are un antrenor, eu am contract în Turcia şi în anul următor, nu se poate pune problema în acest moment să revin în ţară" , a continuat Şumudică.

 

Afla mai multe despre: sumudicaionitadicadan petrescu 

viewscnt
Articole similare