Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dani Alves s-a descălţat când a păşit din nou pe Camp Nou: ”Aici am devenit foarte mare”. Brazilianul a fost prezentat oficial

VIDEO | Dani Alves s-a descălţat când a păşit din nou pe Camp Nou: ”Aici am devenit foarte mare”. Brazilianul a fost prezentat oficial

FC Barcelona

Comentarii

Dani Alves s-a descălţat în momentul în care a călcat din nou pe gazonul de pe Camp Nou, în semn de respect pentru clubul despre care spune că l-a făcut mare.

Dani Alves a revenit la FC Barcelona, de unde a plecat în urmă cu aproximativ 5 ani. Fundaşul în vârstă de 38 de ani a fost prezentat oficial pe Camp Nou, în faţa a peste 10.000 de suporteri.

Emoţionat şi entuziasmat ca un copil, Dani Alves s-a bucurat de moment şi le-a reaprins fanilor catalani, care nu au cea mai bună perioadă.

Dani Alves s-a descălţat la intrare pe terenul de pe Camp Nou

Apăsată de o datorie uriaşă, de aproximativ un miliard de euro, FC Barcelona nu are foarte mult spaţiu de manevră pe piaţa transferurilor. Acest lucru s-a reflectat şi în rezultatele echipei.

După 12 etape, FC Barcelona se află doar pe locul 9 în campionat, cu 17 puncte, la 11 distanţă de liderul Real Sociedat.

În Champions League, a învins-o doar pe Dinamo Kiev, tur-retur şi a pierdut categoric în faţa lui Bayern şi Benfica, ambele partide încheiate cu 0-3.

Joan Laporta a încercat să redreseze corabia şi l-a adus pe Xavi în locul lui Ronald Koeman. Tot în această perioadă l-a legitimat şi pe Dani Alves, o legendă a Barcelonei.

Ajuns la 38 de ani, Dani Alves a revenit pe Camp Nou într-un moment în care mai degrabă se gândea la retragere. De altfel, fundaşul brazilian a arătat foarte multă recunoştinţă pentru acest moment.

La prezentarea oficială, care a fost făcută pe Camp Nou, Dani Alves a venit în papuci şi s-a descălţat în momentul în care a pătruns pe teren:

”Sunt mai frumos decât atunci când am plecat (n.r. râde). Nu puteam să calc pe gazon decât desculţ, pentru că aici am devenit foarte mare. Vreau să o duc pe Barca în vârf, pentru că acolo merită să fie”, a spus Dani Alves.

”Vestiarul, fără îndoială, e mai bine cu mine în el. Sunt tineri foarte nerăbdători să facă istorie. Trebuie să ne unim forţele, de aceea sunt aici. Nu putem să o facem decât împreună”, a mai spus Dani Alves.

 

Afla mai multe despre: dani alves 

viewscnt
Articole similare