Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dani Coman i-a desfiinţat pe jucătorii Astrei: "CFR ne-a dat cu terenul în cap!" De ce va fi pedepsit Llullaku: "Va plăti!"

VIDEO | Dani Coman i-a desfiinţat pe jucătorii Astrei: "CFR ne-a dat cu terenul în cap!" De ce va fi pedepsit Llullaku: "Va plăti!"

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele clubului Astra, Dani Coman, i-a criticat dur pe jucătorii echipei sale pentru înfrângerea suferită în faţa CFR-ului, cu scorul de 5-1.

"La modul în care am jucat noi şi la cum ne-am prezentat cred că ne putea bate orice echipă din fotbalul românesc, nu din prima ligă.

Sunt extrem de multe lucruri pe care nu vreau să le discut, dar vom face o analiză săptămâna asta pentru că avem un meci important pe data de 25, finala Cupei şi trebuie să tragem un mare semnal de alarmă.

Sunt convins că au contribuit şi problemele financiare, pentru că fiecare om are nevoie de bani, dar şi eu am fost fotbalist şi indiferent de echipa la care am jucat, niciodată nu am fost plătit la timp. Că mi-am luat banii mai târziu, mi i-am luat, dar niciodată la timp. Dar atunci când intram la antrenament, sau în joc nu mă mai interesa partea financiară. Era vorba de orgoliu, de mândria mea, de demnitate. Iar în seara asta... Să mă scuze jucătorii, că i-am apărat de fiecare dată, dar eu nu am văzut niciun fel de orgoliu la niciunul dintre ei.

Presiune pe noi? Presiune pe CFR, care ne-a dat cu terenul în cap. Nu eşti fotbalist şi nu poţi face performanţă dacă joci la nivel mediocru şi eşti un perdant. Niciodată nu vei ajunge campion", a declarat Dani Coman, la finalul meciului.

Oficialul Astrei a anunţat măsuri împotriva lui Azdren Llullaku, care nu l-a lăsat pe Denis Alibec să execute penalty.

"Nu ştiu dacă el era desemnat de antrenor şi nu aş vrea să vorbesc în necunoştinţă de cauză. Trebuie să respectăm nişte reguli, iar cine nu respectă, trebuie să plătească. Llullaku va plăti dacă nu a respectat ce a zis antrenorul", a adăugat dani Coman.

CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 5-1 (1-0), echipa Astra Giurgiu, în ultima partidă a etapei a VIII-a a play-off-ului Ligii I. Echipa din Gruia mai are nevoie doar de un punct din meciurile cu CSU Craiova (acasă) şi FCSB (în deplasare) pentru a câştiga al cincilea titlu de campioană, al doilea consecutiv. 

Afla mai multe despre: coman 

viewscnt
Articole similare