Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Daniel Pancu lăudat de adversari: ”Se vede filosofia sa. Este un antrenor de mare viitor!”

VIDEO | Daniel Pancu lăudat de adversari: ”Se vede filosofia sa. Este un antrenor de mare viitor!”

Rapid

Comentarii

Rapid a fost eliminată din Cupa României de Poli Iaşi, scor 1-0. Andrei Cristea a marcat singurul gol al meciului care a dus Iaşiul în optimile de finală ale competiţiei.

Deşi formaţia sa a pierdut. Daniel Pancu a fost lăudat după meci de atacantul moldovenilor, Andrei Cristea. Acesta subliniat faptul că antrenorul Rapidului este unul dintre tinerii tehnicieni de mare perspectivă din fotbalul românesc:

”Ştiam că va fi o partidă grea împotriva lui Rapid, o echuipă de tradiţie. Venim după o perioadă cu nişte înfrângeri dureroase şi cred eu că această victorie ne va da mai multă îmcredere. Clar că a fost o partidă dificilă, se vede şi filosofia lui Daniel Pancu, se vede că este un antrenor tânăr de viitor. Am avut ceva probleme, dar prin evoluţia mea îmi doresc să am continuitate să înscriu goluri pentru că asta am făcut toată cariera” a spus Andrei Cristea la finalul partidei.

Teja: ”Andrei Cristea e ca vinul”

Singurul marcator al meciului dintre Rapid şi Poli Iaşi, Andrei Cristea a fost apreciat de antrenorul său, Mihai Teja la finalul partidei: ”Cristea e un jucător bun, un jucător care poate să te ajute oricând, are sclipire, are experienţă. Chiar dacă are o vârstă, cu cât eşti mai înaintat în vârstă, e ca vinul, este mult mai bun. Mă bucur pentru Cristea, mă bucur că a dat gol, a făcut acţiunea de la gol şi cu siguranţă ne va ajuta mult mai mult” a subliniat Teja.

Afla mai multe despre: andrei cristeadaniel pancu 

viewscnt
Articole similare