Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Darren Cahill, din nou alături de Simona Halep la antrenamente

VIDEO | Darren Cahill, din nou alături de Simona Halep la antrenamente

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep este tot mai aproape să reînceperea colaborării cu Darren Cahill. Cei doi au fost surprinşi pe teren la antrenamente. Australianul i-a dat din nou sfaturi jucătoarei pe care a pregătit-o până la finele anului trecut.

Simona Halep a declarat de curând că se alfă în tratative cu Darren Cahill, ca australianul să facă parte din nou din staff-ul său.

”Nu ştiu dacă revine Darren. A rămas să vorbim după US Open. Eu îmi doresc foarte mult să revină cu noi în echipă pentru că ne completează foarte bine. Dacă ar veni aş putea fi capabilă să mai câştig Grand Slam-uri. Feeling-ul meu este că da, va reveni. Am încredere că o să vină. Ţin legătura cu Darren Cahill prin telefon. Îi cer sfatul, îmi dă sfaturi. Am vorbit înainte de fiecare meci la Wimbledon. Am vorbit şi cu domnul Dobre şi împreună am făcut o analiză foarte bună”, a spus Halep, la emisiunea Garantat 100% de la TVR1.

Pentru Simona Halep urmează US Open. Turneul de la Flushing Meadows se va disputa în perioada 26 august şi 8 septembrie.

Afla mai multe despre: simona halepteniswta 

viewscnt
Articole similare