Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Darren Cahill, discurs foarte dur în faţa Simonei: ”Ai fost făcută de ruşine. Nici măcar nu mai e vorba despre rezultat”

VIDEO Darren Cahill, discurs foarte dur în faţa Simonei: ”Ai fost făcută de ruşine. Nici măcar nu mai e vorba despre rezultat”

Tenis

Comentarii

Darren Cahill a avut o discurs dur în faţa Simonei Halep, în setul trei, în momentul în care Pliskova a făcut 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.

Simona Halep a pierdut calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor după ce a fost învinsă în trei seturi de Karolina Pliskova: 0-6, 6-2, 4-6. Tenismena noastră a avut o evoluţie cu multe oscilaţii, lucru care l-a determinat pe Darren Cahill să apeleze la un discurs dur.

În setul decisiv, Simona a reuşti să se desprindă la 2-0, dar Pliskova a revenit şi a făcut 3-2. Antrenorul Simonei a intervenit şi i-a transmis Simonei că are nevoie să-şi schimbe atitudinea:

”Simona, Simo, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren. Haide! Dă-şi o şansă revenind. Doar tu poţi să faci asta. Recapătă-ţi atitudinea şi o să câştigi meciul ăsta. Cred asta cu tărie. Cum te defineşti? Altlet sau competitor? Aici nici măcar nu mai e vorba despre rezultat”, a fost discursul lui Darren Cahill.



Până la urmă, Simona a aplicat doar o mică parte din sfaturile primite de la Cahill şi a pierdut setul cu 4-6.

 

 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare