Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De povestit nepoţilor! Liverpool - Tottenham 2-2. Ultimele 15 minute au fost fenomenale

VIDEO | De povestit nepoţilor! Liverpool - Tottenham 2-2. Ultimele 15 minute au fost fenomenale

Liverpool

Comentarii

Liverpool şi Tottenham au făcut 2-2 la capătul unui meci incredibil. În ultimul sfert de oră s-au marcat trei goluri şi a fost ratată o lovitură de la 11 metri.

Jucătorii lui Jurgen Klopp au început cu mult entuziasm şi Salah a deschis scorul încă din minutul 3, după o gafă incredibilă a lui Sanchez. Până la pauză s-a jucat echilibrat, însă niciuna dintre cele două echipe n-a mai reuşit să marcheze.

În partea a doua, Tottenham a dominat autoritar. Liverpool a preferat să se apere şi să încerce să lovească pe contraatac. Tactica a mers doar până în minutul 80, când Wanyama a prins un şut teribil, din afara careului, care s-a oprit direct în vinclu. S-a făcut 1-1 şi Tottenham nu s-a mulţumit doar cu atât. Londonezii au primit o lovitură de la 11 metri în minutul 86 şi lucrurile păreau clare.

Însă Kane a ratat şi le-a complicat. Ba mai mult, Salah a făcut 2-1 în primul minut de prelungire, la capătul unei acţiuni incredibile, în care a driblat patru adversari. Meciul nu s-a terminat însă şi Tottenham a primit un nou penalty, în minutul 90+4, iar Kane n-a mai ratat de această dată. A fost golul cu numărul 100 pentru Kane, în Premier League, în 141 de apariţii.


Min. 90+4 GOL TOTTENHAM. Van Dijk şi-a faultat un adversar în careu şi arbitrul a arătat din nou punctul cu var. De această dată, Kane n-a mai ratat şi Liverpool - Tottenham s-a terminat 2-2.


Min. 90+2 GOL LIVERPOOL! Salah face ”dublă” după o acţiune SUPERBĂ. A driblat patru adversari în partea dreaptă şi a marcat cu un şut din unghi.


Min. 86 Kane a ratat o lovitură de la 11 metri. Atacantul lui Tottenham a bătut foarte slab şi Liverpool scapă.


Min. 80 GOL TOTTENHAM. Wanyama prinde un şut fenomenal şi mingea s-a dus direct în vinclu


Min. 74 Liverpool a cedat complet posesia. Tottenham a avut în a partea a doua o posesie de 70%. Londonezii forţează egalarea, în timp ce Liverpool mizează pe contraatac.


Min. 58 Kane ajunge într-o poziţie foarte bună la o centrare din fază fixă, însă reia pe direcţia portarului.


Min. 57 Londonezii pun tot mai multă presiune. Dublă ocazie, dar Liverpool scapă din nou.


Min. 52 Tottenham forţează egalarea. Eriksen îl caută pe Kane cu o centrare, dar trimite prea în spate.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+1 S-a terminat prima parte. Liverpool intră în avantaj graţie golului marcat de Salah, în minutul 3.


Min. 40 Fază periculoasă la poarta lui Liverpool. Dembele a tras puternic, pe jos, după o fază fixă. Karius reuşeşte să apere.


Min. 22 Centrare în careul lui Tottenham, Firmino încearcă să plaseze mingea cu capul, însă balonul se duce pe lângă bară.


Min. 17 O nouă mare ocazie pentru Liverpool. Milner a fost aproape să înscrie un gol spectaculos, din unghi.


Min. 12 Liverpool putea face 2-0. Mane a câştigat un duel în partea stângă, după o nouă eroare a lui Sanchez, a intrat în careu, dar a greşit pasa.


Min. 3 GOL LIVERPOOL! A fost gafă în apărarea lui Tottenham, Mane a trimis pentru Salah, care a rămas singur cu portarul şi a înscris


Min. 1 A început meciul. Atmosferă superbă pe Anfield, în cel mai tare meci al etapei.


Echipele de start:

  • LIVERPOOL: Karius - Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson - Can, Henderson, Milner - Salah, Firmino, Mane
  • TOTTENHAM: Lloris - Trippier, Sanchez, Vertonghen, Davies - Dier, Dembele - Eriksen, Alli, Son - Kane

Liverpool traversează o perioadă bună în campionat. Echipa lui Klopp este a treia în Premier League, dar, undeva departe de prima poziţie, ocupată de Manchester City. 14 victorii au bifat cormoranii până acum, opt rezultate de egalitate şi trei înfrângeri. Swansea, City şi chiar Tottenham sunt formaţiile care au luat toate punctele celor din Liverpool.

Tottenham aleargă după un loc de Champions League şi este obligată să nu plece cu mâna goală din această deplasare. 14 victorii au bifat în actuala stagiune, şase rezultate de egalitate şi cinci înfrângeri. Forma nu e cea mai bună - în ultimele cinci meciuri au terminat de două ori la egalitate, cu West Ham si Southampton, dar au reuşit o victorie uriaşă 

LIVERPOOL - TOTTENHAM, ECHIPELE PROBABILE

Liverpool(4-3-3): Karius - Gomez, Matip, Lovren, Robertson - Chamberlain, Can, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane

Tottenham(4-2-3-1): Lloris - Trippier, Sanchez, Vertonghen, Davies - Dier, Dembele - Eriksen, Ali, Son - Kane

LIVERPOOL - TOTTENHAM, COTELE LA PARIURI

Liverpool este considerată favorita partidei - a primit o cotă de 2.10 pentru o eventuală victorie, în timp ce remiza este cotată cu 3.60. 3.40 este cota pentru meci câştigat pe Anfield Road de către Tottenham 

Afla mai multe despre: liverpooltottenhampremier leaguekloppcormoranianfield roadkaneson 

viewscnt
Articole similare