Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Deac nu consideră FCSB cel mai periculos adversar din Liga 1: "Ei au fost cei mai puternici"

VIDEO | Deac nu consideră FCSB cel mai periculos adversar din Liga 1: "Ei au fost cei mai puternici"

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac, 33 de ani, se pregăteşte de un nou titlu de campion cu CFR Cluj, deşi el spune că nimic nu este jucat momentan. Decarul ardelenilor este de părere că nu FCSB, ci o altă echipă, este cel mai periculos adversar pe care l-a avut campioana în acest sezon.

"Nu ştiu dacă este o presiune mai mare. Presiune a fost de la începutul campionatui, pentru că obiectivul a fost câştigarea campionatului. Mai sunt trei meciuri şi suntem foarte aproape să câştigăm titlul, dar eu cred că nu am câştigat nimic deocamdată, nu am ridicat nimic deasupra capului şi cred că în acest momente ar trebui să gestionăm foarte bine situaţia", a spus Ciprian Deac înainte de meciul cu Astra Giurgiu. 

Întrebat care a fost cel mai puternic adversar din acest sezon, Deac a fost sincer: "Din teren, eu cred că cei de la Viitorul au fost cei mai puternici. O echipă care joacă un fotbal frumos, o echipă care are traseele de joc de la copii şi juniori, iar acest lucru se vede şi la echipa mare".

Totuşi, FCSB este adversara la titlu a CFR-ului, astfel că Deac le va ţine pumnii celor de la Craiova în derby-ul de duminică seară: "Voi urmări acest meci şi nu aş vrea să câştige Steaua. Ce poate fi mai frumos decât că suntem la mâna noastră".

Astra Giurgiu - CFR Cluj va fi luni, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport. Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr cluj 

viewscnt
Articole similare