Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Debut de coşmar pentru fiul lui Zinedine Zidane în noul sezon! Portarul Luca a fost eliminat după doar 15 minute împotriva Sevillei

VIDEO | Debut de coşmar pentru fiul lui Zinedine Zidane în noul sezon! Portarul Luca a fost eliminat după doar 15 minute împotriva Sevillei

La Liga

Comentarii

Portarul echipei Rayo Vallecano, Luca Zidane, a fost eliminat după 15 minute de joc, duminică, la meciul cu FC Sevilla, pierdut, scor 0-3, în campionatul Spaniei.

Debut de coşmar pentru fiul lui Zinedine Zidane în noul sezon!

În prima etapă din La Liga, portarul de 23 de ani Luca Zidane, fiu al lui Zinedine Zidane, a fost eliminat în minutul 15, după un fault asupra lui Idrissi. El a primit imediat cartonaşul roşu, fiind acordată şi lovitură de la 11 metri pentru formaţia adversă.

Luca Zidane a început fotbalul profesionist la Real Madrid şi a disputat două meciuri în LaLiga cu madrilenii în 2018 şi 2019. Golurile echipei FC Sevilla au fost marcate duminică seară de Lamela '55, '79 şi En-Nesyri, din penalti, în minutul 19.

Luca Zidane a juns la Vallecano în 2020, liber de contract, de la Real Madrid, cât tatăl său încă era tehnicianul de pe Bernabeu. De atunci, portarul a făcut 15 apariţii pentru clubul iberic.

VIDEO cu faza

Afla mai multe despre: luca zidaneroşu luca zidanerayo vallecano sevilla 

viewscnt
Articole similare