Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Decizie importantă luată de CFR Cluj. Anunţul făcut de Daniel Stanciu: ”Nu se pune problema să plece de la echipă”

VIDEO | Decizie importantă luată de CFR Cluj. Anunţul făcut de Daniel Stanciu: ”Nu se pune problema să plece de la echipă”

CFR Cluj

Comentarii

Au fost schimbări importante la nivelul conducerii de la CFR Cluj, dar postul lui Toni Conceicao nu este ameninţat. Daniel Stanciu, noul director sportiv al campioanei, merge în continuare pe mâna tehnicianului portughez.

Daniel Stanciu nu are nicio săptămână de când a revenit la CFR Cluj şi are deja gânduri mari. Visează la cel de-al cincilea titlu din istoria clubului ardelean. A dat Israel pe România şi vrea să scrie istorie alături de portughezul Conceicao. 

De ce să nu rămână la CFR? Are vreo ofertă? Are contract cu noi, toată conducerea este alături de el, relaţiile cu jucătorii sunt foarte bune, rezultatele sunt bune cel puţin în ultima perioada, echipa e în creştere, e pe primul loc şi nu se pune problema ca el să plece”, a declarat Stanciu în exclusivitate la Telekom Sport.

Stanciu a mai avut funcţii de conducere la Timişoara, FC Vaslui, Steaua, FCM Târgu Mureş şi ASA. Ultima dată a lucrat în Israel, la Hapoel Akko.

Afla mai multe despre: cfr clujtoni conceicaodaniel stanciu 

viewscnt
Articole similare