Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţie interesantă a lui Ianis Hagi: "Mai am cinci meciuri la Viitorul"

VIDEO | Declaraţie interesantă a lui Ianis Hagi: "Mai am cinci meciuri la Viitorul"

Fotbal intern

Comentarii

Căpitanul Viitorului, Ianis Hagi, a recunoscut că se gândeşte la un transfer în străinătate, precizând că rămâne concentrat asupra celor cinci meciuri pe care le mai are de jucat în acest an pentru formaţia constănţeană.

"Cred că orice jucător îşi doreşte să facă la un moment dat pasul următor, să ajungă la un nivel mult mai înalt şi să joace în cele mai importante campionate ale lumii, dar momentan sunt la Viitorul, am realizat până acum obiectivele pe care ni le-am pus în cap, merge bine aici, jucăm un fotbal frumos şi după aceea vom vedea ce-mi va rezerva viitorul. Cu siguranţă cred că orice jucător se gândeşte la un moment dat să facă următorul pas. Mai sunt cinci meciuri aici. Până la vacanţa de iarnă avem o serie destul de grea, trebuie să scoatem cât mai multe puncte şi să mergem liniştiţi în vacanţa de iarnă cu gândul că suntem matematic calificaţi în play-off", a spus Ianis Hagi, într-un interviu acordat site-ului Viitorului.

La 20 de ani, Ianis Hagi este unul dintre cei mai eficienţi jucători ai campionatului. În acest sezon al Ligii 1, mijlocaşul are cinci goluri şi patru assist-uri, în 14 apariţii.

Afla mai multe despre: ianisoferteviitorul 

viewscnt
Articole similare