Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţie misterioasă a lui Hagi: ”FCSB are un potenţial enorm, dar undeva e un minus!” Ce spune despre plecarea lui Ianis

VIDEO | Declaraţie misterioasă a lui Hagi: ”FCSB are un potenţial enorm, dar undeva e un minus!” Ce spune despre plecarea lui Ianis

Superliga

Comentarii

Gică Hagi spune că şi-a dorit foarte mult să o învingă pe FCSB şi este de părere că partida n-ar fi trebuit să se termine la egalitate. Viitorul - FCSB s-a terminat 1-1.

Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1, rezultat care îi încurcă pe roş-albaştri în drumul spre titlu. Gică Hagi spune că FCSB este o echipă foarte bună, cu mult potenţial, dar spune că are un ”minus” despre care a refuzat să vorbească?

”S-a terminat cum nu trebuia, doar un egal când ambele echipe au vrut să câştige şi cred că asta s-a văzut pe teren.

(Despre Ianis) El trebuie să aibă drumul lui, să crească, să rămână cu picioarele pe pământ. Învaţă în fiecare zi câte ceva, e o experienţă nouă pentru el şi pentru ceilalţi. Pentru el, primul lucru care contează - proiectul pentru el - şi după aceea, bineînţeles că ne gândim şi la partea clubului, dar eu întotdeauna mă gândesc prima dată la jucător şi după aceea clubul.

(Despre lupta la titlu) Mai sunt 4 meciuri, Steaua joacă cu CFR, CFR joacă şi cu noi, joacă şi cu Craiova, eu zic că încă se mai joacă. Ei trebuie să joace ca în seara asta, să câştige meciurile şi nu e nimic încă terminat.

(Despre FCSB) Au un potenţial enorm, dar undeva e un minus. Dar nu trebuie să îl găsesc eu şi nici nu trebuie să vorbesc, pentru că nu e bine. Sunt un club în care totdeauna trebuie să fie numărul 1, e greu, e presiune mare, trebuie să ştii să trăieşti cu această presiune, să faci să nu se vadă această presiune, trebuie să câştigi meciurile. Din păcate, au ghinion. Joacă un fotbal bun, au dovedit, ştiu fotbal şi în seara asta au dovedit că au fotbal, inclusiv ambele meciuri cu noi, normal, când vezi câte ocazii au avut puteau să câştige.

Eu Coman ştiu că e cel mai în formă jucător în retrul acesta de campionat, acum două etape a câştigat un meci de la 0, cum şi Boboc a intrat astăzi şi face, un jucător tânăr odată e acolo, odată e mai jos”,
a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare