Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţie războinică a lui Benzar, înainte de Dinamo - FCSB: "Mereu când joacă cu noi au ochii roşii"

VIDEO | Declaraţie războinică a lui Benzar, înainte de Dinamo - FCSB: "Mereu când joacă cu noi au ochii roşii"

FCSB

Comentarii

Romario Benzar a vorbit în cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului dintre Dinamo şi FCSB despre eternul derby al României şi a făcut o constatare groaznică, legată de gazonul care va fi pe Arena Naţională la ora meciului.

Fundaşul dreapta de la FCSB nu s-a sfiit să afirme că echipa la care joacă este superioară celei pe care o antrenează Mircea Rednic şi a făcut referire la duelurile din trecut: "Dacă este pe locul de acum, consider că este mai slabă. Cu siguranţă vor da totul cu noi, mereu când joacă cu noi au ochii roşii, acum sper să fie mai senini. Nu trebuie să îi învingem la scor, trebuie să câştigăm, nu contează diferenţa de goluri. EI se pricep foarte bine la ironii, noi trebuie să ne pricepem mai bine pe terenul de fotbal."

Benzar nu l-a uitat nici pe Nistor, care a declarat că singurul jucător de care îi e teamă este Pintilii, care nu va juca duminică: "Nu s-a uitat, mai suntem 18 care vom fi mâine. 11 pe teren, vom vedea mâine dacă are dreptate sau nu"

În plus, fotbalistul a vorbit şi despre gazonul care va fi pe Arena Naţională: "A fost foarte rău cu Astra, din ce am înţeles va fi şi mai prost, dar şi noi, şi ei jucăm pe acelaşi gazon şi nu trebuie să avem nicio scuză. Pe un astfel de teren nu mai contează care este echipa mai tehnică. Va fi un meci de luptă".

În ciuda poziţiei în clasament, Benzar a afirmat că Dinamo are o echipă bună şi a spus ce trebuie să facă el şi colegii săi pentru a câştiga derby-ul: "Sperăm să nu mai facem greşeli şi să fim noi cei care marcăm şi câştigăm. E un meci de orgolii şi important e să ieşim noi fericiţi. E un meci special pentru că toată săptămâna se vorbeşte despre acest meci, toată lumea vrea bilete, dar cel mai important este să fie un spectacol frumos şi cei care se uită să fie fericiţi. Au o echipă bună, în toate compartimentele sunt jucători de valoare"

Afla mai multe despre: romario benzarfcsbdinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare