Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţii dure făcute de Dică: "Mă simt umilit. N-am mai trăit niciodată aşa ceva". Ce le reproşează jucătorilor

VIDEO | Declaraţii dure făcute de Dică: "Mă simt umilit. N-am mai trăit niciodată aşa ceva". Ce le reproşează jucătorilor

Fotbal intern

Comentarii

FCSB a fost umilită în sferturile de finală ale Cupei României de AFC Hermannstadt, scor 0-3, iar Nicolae Dică a recunoscut că nu se aştepta la un asemenea rezultat şi că este extrem de dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi.

"Mă simt umilit, ceea ce mi s-a întâmplat astăzi, nu mi s-a întâmplat în toata cariera mea de jucător sau de antrenor. Ar trebui să înţeleagă toţi că fără atitudine nu poţi câştiga niciodată. Nu înţeleg nici acum de ce am arătat în halul ăsta. Era un trofeu pe care ni-l doream să-l câştigăm. Am dorit să le dau o şansă şi altor jucători care au jucat mai puţin până acum, dar se pare că nu au demonstrat în acest meci. Chiar nu mă gândeam la un asemenea scenariu, îmi doream să facem un joc bun şi să ne calificăm în semifinale.

Eu le-am transmis că trebuie să trecem de Sibiu, că e un meci important şi că vreau să câştigăm acest trofeu, dar, din păcate, nu au înţeles acest lucru. Campionatul e singurul obiectiv care ne-a mai rămas, trebuie să ne concentrăm" , a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dicafcsbhermannstadtcupa romanieisteaua 

viewscnt
Articole similare