Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dedu: ”N-ar fi o surpriză ca CSM să câştige Liga Campionilor!” Ferencvaros - CSM se joacă duminică, de la ora 15:30, în direct pe Telekom Sport 1

VIDEO | Dedu: ”N-ar fi o surpriză ca CSM să câştige Liga Campionilor!” Ferencvaros - CSM se joacă duminică, de la ora 15:30, în direct pe Telekom Sport 1

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a început dezamăgitor sezonul în Liga Campionilor, cu două înfrângeri şi două victorii în primele patru etape, într-o grupă în care pornea ca mare favorită. Următoarea adversară va fi Ferencvaros, liderul grupei. În tur, CSM a câştigat cu 36-31, însă unguroaicele traversează o perioadă foarte bună.

Pericolul cel mai mare pentru CSM vine de la coordonatorul de joc Aniko Kovacsics, care în ultima etapă a marcat nu mai puţin de 15 goluri în poarta celor de la Bietigheim.

În ciuda rezultatelor modeste obţinute de CSM, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, rămâne optimist în ceea ce priveşte viitorul parcurs al echipei în Liga Campionilor: "În cazul CSM-ului, la echipa pe care o are, n-ar fi o surpriză să câştige Liga Campionilor chiar dacă are un început ezitant. Şi atunci, atenţie, e un lucru foarte posibil şi atunci cei care în momentul de faţă aruncă pietre şi hulesc sunt curios cum o să-şi ia cuvintele înapoi. E bine să fim un pic mai aşezaţi, să avem un pic mai multă răbdare. Din punctul meu de vedere, în momentul de faţă, CSM-ul are cea mai bună echipă din totdeauna. Este doar o chestie de timp până când această echipă va da randament."

Meciul dintre Ferencvaros şi CSM se va juca duminică, de la ora 15:30, şi va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1. Înaintea duelului din etapa a cincea, unguroaicele au 6 puncte, iar CSM 4.

 

Afla mai multe despre: mihai deducsm bucurestiferencvarosvideo 

viewscnt
Articole similare