Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Demisia, Demisia!”. Suporterii lui Dinamo şi-au pierdut răbdarea la finalul meciului cu Poli Iaşi

VIDEO | ”Demisia, Demisia!”. Suporterii lui Dinamo şi-au pierdut răbdarea la finalul meciului cu Poli Iaşi

Fotbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, vineri seară, împotriva celor de la Poli Iaşi, scor 0-0, într-o partidă din etapa a 14-a din Superligă.

La finalul partidei, suporterii celor de la Dinamo şi-au pierdut răbdarea şi şi-au arătat dezamăgirea faţă de acest rezultat şi faţă de acest parcurs extrem de modest de sezon.

Fanii lui Dinamo şi-au pierdut răbdarea

Aşa cum se obişnuişte după meci, jucătorii şi staff-ul celor de la Dinamo au mers să salute galeria, însă au fost întâmpinaţi cu un cor de huiduieli.

Suporterii sunt extrem de dezamăgiţi de modul în care se prezintă anumiţi jucători de la echipă, dar şi de faptul că Dinamo se afundă în subsolul clasamentului, fără speranţe că ”barca” se poate redresa curând.

De asemenea, fanii s-au putut auzi scandând: ”Demisia, demisia”, iar primul vizat pare a fi antrenorul Ovidiu Burcă, cel care nu găseşte sub nicio formă soluţia ieşirii din criză. 

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne penultima în clasament, cu 10 puncte adunate după 14 jocuri, şi cu un singur gol marcat în ultimele şapte etape de campionat.

VIDEO: Suporterii îi cer demisia lui Ovidiu Burcă

Afla mai multe despre: dinamo - poli iasiovidiu burca 

viewscnt
Articole similare