Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Denis Alibec, luat peste picior de un coechipier după meciul cu FCSB: "Nu pot să zic că decidea jocul"

VIDEO | Denis Alibec, luat peste picior de un coechipier după meciul cu FCSB: "Nu pot să zic că decidea jocul"

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul echipei Astra Giurgiu, Neluţ Roşu, a declarat după înfrângerea cu FCSB, scor 1-0, că Denis Alibec nu ar fi decis jocul de pe Arena Naţională, în cazul în care nu era suspendat.

"Ştim cu toţii că Denis este un jucător foarte bun şi o să ne ajute pe parcurs. Din păcate, nu l-am avut în această seară şi cred că ne putea ajuta. Nu pot să zic că decidea jocul, dar cred că era un plus pentru noi", a afirmat Neluţ Roşu, la Telekom Sport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii 1, la care oaspeţii au ratat un penalty prin Azdren Llullaku, în minutul 21. Golul a fost marcat de Gnohere, în minutul 67, dintr-un penalty acordat pentru un fault al lui Mrzljak la Moruţan.

"În primele 30 de minute puteam să înscriem sau să rezolvăm jocul. Din păcate, nu am făcut-o. Şi acest lucru ne-a costat a doua repriză. Cred că ne-am retras un pic şi am greşit, am încercat să jucăm şi pe contraatac un pic. Din păcate, nu ne-a ieşit. E o seară tristă pentru noi, pentru că am avut şi ne-am creat ocazii, din păcate nu am reuşit să le fructificăm", a mai spus Neluţ Roşu.

 

Afla mai multe despre: alibecnelut rosufcsb 

viewscnt
Articole similare