Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dennis Man, necăjit după FCSB - FC Botoşani 1-1. Nu a vrut să discute despre plecarea sa: "Sunt prea supărat să mă gândesc la asta acum!"

VIDEO | Dennis Man, necăjit după FCSB - FC Botoşani 1-1. Nu a vrut să discute despre plecarea sa: "Sunt prea supărat să mă gândesc la asta acum!"

FCSB

Comentarii

Dennis Man (21 de ani) a fost extrem de supărat la finalul meciului FCSB - FC Botoşani 1-1. "Perla" lui Gigi Becali (62 de ani) nu vrut să discute despre o eventuală plecare a sa, aşa cum a anunţat patronul roş-albastrilor. Man a vorbit şi despre returul cu Dinamo, din semifinalele Cupei României.

FCSB a pierdut din nou puncte pe teren propriu. Golul lui Florinel Coman nu a fost de ajuns, după ce Alexandru Ţigănaşu a dat un euro-gol. Becali a anunţat, înainte de meci, că Man mai stă puţin la FCSB şi poate prinde un transfer într-un campionat de top din Europa. Man nu a vrut să comenteze prea mult.

"Am pierdut puncte prea uşor, nu înţelegem ce se întâmplă. Fiecare meci îl începem bine, conducem, apoi pe parcurs se întâmplă ceva şi luăm gol foarte uşor. Nu ne mai facem jocul nostru şi, din păcate, nu găsim explicaţii.  

Trecem printr-o perioadă foarte proastă, ne-a mai rămas Cupa şi sperăm să facem mai multe în Cupă. În primul rând este vina noastră, pentru că noi intrăm pe teren, nu antrenorul, nu patronul echipei. Vina este la noi. Cum am mai spus, nu ne regăsim şi, din păcate, nu reuşim să ne impunem.

(n.r. - Despre anunţul lui Becali privind transferul lui) Sunt prea supărat să mă gândesc la asta acum. Îmi doresc cel mai mult să facem noi o treabă bună şi să reuşim să ne impunem la fiecare meci, să ne facem jocul nostru. Ne dorim să câştigăm Cupa, doar aşa vom salva sezonul. (Eşti pregătit pentr un club din Europa?) Nu ştiu. Cum am mai spus, nu vreau să comentez acum, nu îmi trece prin cap să plec. Mă gândesc aici, sunt aici şi îmi doresc ca noi să facem o treabă cât mai bună"
, a spus Dennis Man, la Telekom Sport.

În ceea ce priveşte partida retur cu Dinamo din returul semifinalelor Cupei României, Man a spus: "Nu se ştie niciodată, noi trebuie să intrăm şi să ne impunem jocul. Dacă reuşim să înscriem, cu atât mai bine. Şi să rămânem concentraţi din primul minut, până în ultimul minut. Aţi văzut, intrăm, ne facem treaba, dăm gol şi apoi greşeli colective sau o greşeală individuală ne costă", spus Man.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare