Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Devis Mangia nu mai vrea să facă deplasări cu trenul în România: ”A fost mai bine cu autocarul!” Ce nu i-a plăcut :)

VIDEO | Devis Mangia nu mai vrea să facă deplasări cu trenul în România: ”A fost mai bine cu autocarul!” Ce nu i-a plăcut :)

Superliga

Comentarii

Devis Mangia spune că preferă să meargă cu autocarul în deplasări, nu cu trenul. Ultima oară când craiovenii au făcut o deplasare cu trenul a fost la meciul cu FCSB, când Craiova a pierdut cu 3-2. Anterior, venise la Bucureşti pentru meciul cu Dinamo şi au pierdut surprinzător cu 3-0.

Oltenii joacă acasă în acest week-end, cu Astra, dar Mangia a fost întrebat dacă va mai face deplasări cu trenul în acest sezon. Antrenorul italian spune că se simte mai bine în autocar şi că n-ar fi vorba despre vreo superstiţie:

”(Veţi mai merge cu trenul la Bucureşti?) Echipa a jucat bine. (Păi aţi luat trei goluri) Nu, nu (râde cu poftă). Puţin superstiţios. Dar eu cred că pentru echipă, pentru jucători este mai bine. A fost mai bine pentru mine drumul cu autocarul”, a declarat Devis Mangia.

Cât despre adversarul din această etapă, Craiova şi Astra s-ar putea întâlni şi în Cupa României: ”(râde) Este posibil şi în Cupă. Pot fi foarte multe meciuri cu aceeaşi echipă. Vom vedea ce se întâmplă şi diseară (la CFR - Sepsi. Sepsi poate trece peste Astra în clasament), că depinde de rezultatul de azi”.

Afla mai multe despre: craiovamangia 

viewscnt
Articole similare