Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Devis Mangia: "Voluntari a jucat mai bine decât noi". Ce aşteptări are de la meciul cu Dinamo

VIDEO | Devis Mangia: "Voluntari a jucat mai bine decât noi". Ce aşteptări are de la meciul cu Dinamo

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, s-a declarat nemulţumit de cum a jucat echipa sa în meciul cu FC Voluntari, în ciuda victoriei cu 3-1.

"Nu am jucat bine. Echipa nu a jucat bine azi. Echipa nu a jucat bine, a jucat mai bine Voluntari decât noi, dar am câştigat trei puncte şi pentru această perioadă este OK. Echipa poate juca mai bine. Am greşit mult din punct de vedere tehnic. Probabil am greşit eu, pentru că echipa nu a fost foarte bine motivată, cred eu.

Voluntari a venit aici şi a jucat fotbal. Noi jucăm fotbal de obicei şi cred că trebuie să schimbăm puţin ideea că antrenorii italieni sunt defensivi", a afirmat Mangia, la Telekom Sport.

Cât despre meciul cu Dinamo, din etapa viitoare, Mangia a spus: "Este un meci greu, ştim că e greu acolo. Trebuie să facem noi un meci mai bun decât cel pe care l-am făcut azi. Are jucători şi are calitate Dinamo. Craiova trebuie să meargă acolo cu o mentalitate mai puternică şi să joace diferit".

Formaţia FCSB a învins, luni seară, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti, scor 2-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-o partidă din etapa a 19-a a Ligii 1. Meciul ar fi trebuit să se dispute duminică, de la ora 20.00, dar a fost amânat pentru luni din cauza ceţii. Au marcat Florin Tănase ’41 şi Lucian Filip ’77.

Afla mai multe despre: mangiavoluntaridinamocraiova 

viewscnt
Articole similare