Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezvăluirea la care fanii dinamovişti nu s-ar fi aşteptat: "Nu poate să stea departe de echipă" Cum vor sa scape roş-albii de ultimul loc din clasament

VIDEO | Dezvăluirea la care fanii dinamovişti nu s-ar fi aşteptat: "Nu poate să stea departe de echipă"  Cum vor sa scape roş-albii de ultimul loc din clasament

Dinamo București

Comentarii

Dinamo o va întâlni pe CFR Cluj în etapa a treia Ligii I, iar în lipsa lui Eugen Neagoe, secundul Sebi Moga va fi principal în Gruia.

Totuşi, fostul fotbalist al câinilor a dezvăluit că Neagoe s-a implicat în pregătirea partidei în ciuda faptului că a stat mai mult în spital în ultimele zile. 

"Cel mai important este că Eugen se simte bine, o să aibă o perioadă, 2-3 săptămâni, o lună în care o să îşi ia o vacanţă probabil şi ne-a transmis să fim alături de echipă. M-am consultat şi cu el, am discutat despre antrenamente, pentru că nu poate să stea departe de echipă. Încă nu ştim ce se întâmplă la Dinamo, până la meciul cu CFR de echipă o să mă ocup eu cu staff-ul meu. După meciul cu CFR o să vedem ce decizie o să ia conducerea clubului. Normal că este o responsabilitate dar am încredere că băieţii o să arate altceva, o să aibă altă atitudine începând cu meciul ăsta" spune Sebastian Moga. 

Dinamo este lanternă roşie după două etape, iar Sebastian Moga speră ca situaţia să se schimbe după deplasarea din Ardeal. 

"Chiar dacă Dan Petrescu a spus că o să menajeze mulţi jucători, CFR-ul rămâne o echipă valoroasă. Aveam nevoie de timp, acum am pus problemele la punct, probabil o să mai dureze ceva timp şi să arătăm altceva faţă de ce am arătat până acum. Nu ar fi o minune ca Dinamo să câştige, de ce să fie? În fotbal se poate întâmpla orice. Ţinând cont că jucăm la echipa campioană acasă, eu zic că şi un egal ar fi satisfăcător.  Dar noi mergem să câştigăm" a mai declarat secundul lui Eugen Neagoe. 
 
Chiar dacă situaţia echipei este deloc roz, spiritul de glumă nu a dispărut din Ştefan cel Mare. O demonstrează chiar Sebastian Moga. 
 
"Mă simţeam fotbalist când auzeam că lumea strigă Sebi Moga Lombardo, Dănciulescu Del Piero, că nu puteau să mă strige Sebi Moga Brad Pitt. Sunt Lombardo, că era mai chelios, aşa ca mine" a încheiat răzând antrenorul de conjunctură al lui Dinamo. 
 
 

Afla mai multe despre: dinamoneagoecfr clujsebastian moga 

viewscnt
Articole similare