Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezvăluiri incendiare ale lui Gică Popescu: jucătorul care l-a scos din minţi pe Hagi! "Gică i-a dat un şut în fund şi a plecat la vestiare în minutul 22!"

VIDEO | Dezvăluiri incendiare ale lui Gică Popescu: jucătorul care l-a scos din minţi pe Hagi! "Gică i-a dat un şut în fund şi a plecat la vestiare în minutul 22!"

Top Story

Comentarii

Gică Popescu a îmbrăcat pentru şase sezoane tricoul Universităţii Craiova. Şi i-a avut adversari pe cei mai mari fotbalişti din acea perioadă. Gheorghe Hagi şi Marius Lăcătuş au fost jucătorii care i-au pus cele mai mari probleme, a rememorat Baciul în emisiunea Top interviuri. Tot din acea perioadă are şi o amintire legată de numele cumnatului său.

,Lăcă. Lăcă (n.r. Marius Lăcătuş) şi Gică (n.r. Hagi) (jucătorii Stelei care îi puneau cele mai mari probleme). Noi la fiecare meci pe care îl jucam cu Steaua, Sorin Cârţu îl punea pe Bica. A zis dacă Hagi se duce la baie, te duci după el. Dacă se duce la duş, după el. Şi Dănuţ Bica avea un stil lipicios, jucase cu Gică la lotul de juniori. Se dădea pe lângă Gică şi îi spunea: băi, Gică, cum ai ajuns tu şi eu nu am ajuns? Ăsta îl enerva, băi, lasă-mă în pace!  Gică a rezistat la Craiova până în minutul 22, s-a întors după Bica, i-a dat un şut şi a plecat la vestiare. Au rămas în 10 oameni. Aşa am câştigat 2-0 cu Steaua.  Însă Lăcă era incredibil. Era foarte greu de ţinut. Juca în bandă, juca cu Piţurcă Steaua central şi cu Lăcă în dreapta. Dar Lăcă era incredibil", a povestit Gică Popescu în cadrul emisiunuii TOP INTERVIURI.

Afla mai multe despre: gica popescuhagibica 

viewscnt
Articole similare