Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dialog genial între Piţurcă şi Ivan: "O să-l învăţ eu mişcarea de atacant". Cu ce s-a plâns jucătorul la antrenorul oltenilor

VIDEO | Dialog genial între Piţurcă şi Ivan: "O să-l învăţ eu mişcarea de atacant". Cu ce s-a plâns jucătorul la antrenorul oltenilor
Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus cu 4-1 în meciul cu Dinamo şi a revenit la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj. Ivan, de două ori, Ivanov şi Mihăilă au marcat golurile oltenilor.

"Le-am spus jucătorilor că vreau să jucăm de aceeaşi manieră cum am făcut-o cu Voluntari şi să marcăm trei, patru, cinci goluri. Eu am simţit că am avut noi nişte momente când trebuia să primim penalty. Nu l-am primit, asta a fost.

Aşa s-a întâmplat şi la meciul cu FCSB, am avut penalty clar şi am pierdut trei puncte. Aşa s-a întâmplat şi cu Clinceni, am avut penalty clar şi am pierdut trei puncte, aşa s-a întâmplat şi cu Iaşi şi nu prea am zis nimic noi şi nu zicem.

Ivan e un jucător care poate să devină un jucător foarte important pentru echipa naţională. O să vedeţi că el în continuare o să joace din ce în ce mai bine şi o să crească foarte mult în valoare. Am avut nenumărate discuţii cu el, fiindcă neavând reuşite ca vârf a început să îmi zică <<Nea Piţi, eu aş juca mai mult în stânga>>.

I-am zis <<Nu, joci tot vârf, joci atacant, fiindcă acesta cred că e postul tău>>. Când va învăţa el mişcarea autentică de vârf şi o să îl învăţ eu, asta a fost meseria mea, o să vedeţi că o să fie cel mai bun vârf din România. I-am spus: <<Vezi că o să mai marchezi un gol, o să marchezi trei goluri astăzi>>, dar din păcate nu s-a adeverit.

El de obicei când lua mingea deja pleca în sprint, adversarul fiind la 10, 15 metri de el. I-am spus că nu e bine ceea ce face. Du-te ca şi cum ai trage de timp şi rupi ritmul şi nu îl mai prinde nimeni, fiindcă el are o viteză debordantă.

O să marcheze goluri multe, dar nu numai asta. El o să devină un jucător mult mai valoros decât e în acest moment. Am auzit că au apărut nişte zvonuri că mi-ar fi spus cineva tactica de joc. Nu mai e "Geană" antrenor. Mai este el antrenor? De unde ştie el tactica lui Uhrin? Am văzut toate meciurile pe care le-a jucat Dinamo, iar noi ne-am făcut jocul nostru, nu a fost neapărat o tactică. Noi am jucat la fel cum am făcut-o cu Clinceni, cu Voluntari.

În ceea ce priveşte gazonul, a plouat în Grecia şi nu a putut fi recoltat. Astăzi deja au venit alte trei, patru camioane. Cred că săptămâna viitoare, până joi, vineri va fi montat gazonul" , a declarat Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: piturcacraiova 

viewscnt
Articole similare