Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică a răbufnit în direct: "Am văzut că Şumudică îşi dă cu părerea despre mine". Fostul antrenor al FCSB-ului, un car de nervi

VIDEO | Dică a răbufnit în direct: "Am văzut că Şumudică îşi dă cu părerea despre mine". Fostul antrenor al FCSB-ului, un car de nervi

Fotbal intern

Comentarii

Fostul antrenor al echipei FCSB, Nicolae Dică, i-a dat replica lui Marius Şumudică, de care a fost atacant recent. Tehnicianul lui Al-Shabab s-a arătat deranjat de modul în care Dică analizează situaţia de la FCSB după despărţirea de vicecampioană.

"Cred că domnul Şumudică nu a fost atent la ce declaraţii am dat eu. Chiar niciodată, de când am plecat eu de la Steaua, nu m-am legat de jocul Stelei. Doar mi-am spus şi eu câte o părere de câte un jucător. Nu m-am legat eu niciodată de jocul Stelei. Şi poate domnul Şumudică nu ştie că Budescu a venit de la Astra şi a avut cel mai bun sezon al lui de când joacă fotbal.

Îl informez acum, ca să afle. Dacă domnul Şumudică nu ştie, Budescu a făcut cel mai bun sezon în perioada când a fost cu mine la Steaua.

Am văzut că îşi dă cu părerea dânsul despre mine. Cred că ar trebui mai bine să îşi vadă de echipa lui, să antreneze el, să ne lase pe noi, ăştia tineri, că încercăm să facem şi noi să facem performanţă. Vom vedea dacă vom reuşi sau nu.

Acum ne ceartă pe toţi? Chiar aşa? Noi nu mai putem să spunem nimic, de Şumudică? Să ne lase pe noi în pace, că avem şi noi ceva de spus în fotbalul ăsta. Am făcut şi noi ceva în fotbalul ăsta. Eu aştept ca domnul Şumudică să vină, să ia o echipă ca Steaua, ca CFR, să vedem dacă va reuşi să câştige campionatul.

A reuşit cu Astra, dar nu putem să o comparăm pe Astra cu Steaua, cu CFR, cu Dinamo. Să vină, să câştige trei-patru campionate la rând şi jos pălăria pentru domnul Şumudică. Dar, deocamdată, să ne lase şi pe noi, ăştia tineri, că încercăm şi noi să facem ceva pentru fotbalul românesc. Nu mai putem să spunem nimic acum? Sau să îl sunăm pe dânsul înainte, să îi cerem voie?", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Declaraţia care l-a înfuriat pe fostul antrenor al FCSB-ului

Revenit în ţară la sfârşitul lunii aprilie, Marius Şumudică s-a arătat deranjat de modul în care Dică analizează situaţia de la FCSB după despărţirea de vicecampioană.

"Au fost antrenori care văd că îşi dau cu părerea, apar pe la fel de fel de televiziuni şi vin ei şi spun. Măi, fraţilor, nu aţi fost voi acolo, nu i-aţi antrenat toată săptămâna? Dacă săptămână de săptămână i-ai antrenat, atunci de ce jucătorul respectiv arată mai rău decât arăta la Viitorul, de ce jucătorul respectiv arată mai rău decât arăta la Astra?

Îl distruseseră pe Junior Morais, spuneau că nu poate să stea în ghete şi Junior Morais e numărul 1 la momentul ăsta la FCSB. Ară terenul şi unde-l pui acolo joacă.

Nu mai vreau să mai deschid subiecte fiindcă deschid războaie după aceea", a declarat Şumudică.

Afla mai multe despre: dica 

viewscnt
Articole similare