Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică: "Ne-a prins bine discursul lui Stoican!" Conflictul Coman-Filip, posibila venire a lui Reghecampf la FCSB şi transferul lui Man

VIDEO | Dică: "Ne-a prins bine discursul lui Stoican!" Conflictul Coman-Filip, posibila venire a lui Reghecampf la FCSB şi transferul lui Man

Superliga

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică, a mărturisit că răbufnirea tehnicianului Politehnicii Iaşi, Flavius Stoican, din cadrul conferinţei de presă de dinaintea meciului din Liga 1 i-a prins bine, în cele din urmă, vicecampioanei.

"Mă bucur că am avut reacţie după ce am primit acel gol. Până la gol, cei de la Iaşi nu ne-au pus mari probleme, dar important este că băieţii au avut reacţie şi am reuşit să întoarcem rezultatul. A fost mai mult un joc de luptă, trebuie să ţinem cont de vremea de afară, de gazon, nu poţi să ai posesie, construcţie. Cei de la Iaşi au jucat pe minge lungă pe atacant sau pe Cioinac. Au încercat să joace lung, simplu.

Aş vrea ca antrenorii adverşi să aibă asemenea discursuri şi la alte meciuri. Nouă ne-a prins bine! Din discursul pe care l-a avut Flavius am scos şi eu 35 de secunde şi le-am pus băieţilor la şedinţa de joc", a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Tehnicianul în vârstă de 38 de ani s-a referit şi la conflictul dintre Florinel Coman şi Lucian Filip, din prima repriză. 

"Nu am ştiut. Acum am auzit că a fost o discuţie între ei. Filip are dreptate, era o lovitură liberă la 30 de metri, Coman trebuia să trimită în faţa porţii, pentru că fundaşii centrali urcaseră în careu. Asta a fost, nu trebuie să facem prea multă vâlvă", a adăugat Dică.

Cât despre evoluţia lui Man, despre care s-a discutat intens în această săptămână că ar fi dorit de Fenerbahce, Nicolae Dică a spus: "Dennis nu a început foarte bine jocul, dar spre finalul primei reprize şi în a doua repriză a făcut-o foarte bine, a dat şi un gol frumos, a scos 11 metri. E un jucător de viitor, care munceşte foarte mult, dar nu trebuie să-l ridicăm în slăvi acum. Poate fi mult mai bun decât a fost până acum, nu trebuie să vorbim despre transferuri".

Tehnicianul FCSB-ului a comentat şi zvonurile privind venirea lui Laurenţiu Reghecampf în locul său: "Presiune este mereu la Steaua. Mai este încă un antrenor pe lista aceea pe care voi o daţi în ziare, pe la televizor, M-am învăţat cu acest lucru. Ce pot să spun despre Reghecampf că este un antrenor bun, care a avut rezultate la Steaua".

FCSB a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Poli Iaşi, în etapa a 16-a a Ligii 1. Elevii lui Nicolae Dică au fost conduşi cu 1-0.

Afla mai multe despre: dicastoicanrabufnire 

viewscnt
Articole similare