Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Diego Fabbrini, dorit de un club din Liga 1! Echipa care speră să-l ia de la Dinamo: "E tentant pentru el din punct de vedere sportiv!"

VIDEO | Diego Fabbrini, dorit de un club din Liga 1! Echipa care speră să-l ia de la Dinamo: "E tentant pentru el din punct de vedere sportiv!"

Superliga

Comentarii

Marius Croitoru (39 de ani) îl vrea pe Diego Fabbrini înapoi la FC Botoşani! Italianul ajuns la Dinamo ar putea fi tentat să revină la echipa lui Valeriu Iftime dacă formaţia moldavă va juca în preliminariile Europa League. Croitoru consideră că, din punct de vedere sportiv, Fabbrini ar face un pas înainte dacă ar reveni la FC Botoşani.

FC Botoşani l-a revitalizat pe Diego Fabbrini la prima descălecare a italianului în România. De la FC Botoşani, mijlocaşul a plecat la ŢSKA Sofia, iar acum a ajuns la Dinamo, cu care se luptă la retrogradare. Marius Croitoru spune că Fabbrini e greu de adus din punct de vedere salarial, dar pe plan sportiv acesta ar avea de câştigat.

"Din punct de vedere sportiv, eu zic că e tentant pentru el să vină la Botoşani. Atunci când a trecut prin momente grele, Botoşaniul l-a ajutat. A revenit pe un trend ascendent, în forma lui bună. Este greu să-l aducem din alt punct de vedere, nu acela sportiv. Dar vom discuta, nu este nimic închis", a spus Marius Croitoru.

Totuşi, chiar dacă FC Botoşani va face transferuri pentru a se întări, Croitoru spune că jucătorii care au dus echipa în preliminariile cupelor europene vor avea întâietate în faţa noilor veniţi. "Prima şansă o vor avea jucătorii care au făcut această echipă să participe în cupele europene. Nu pot să le iau această şansă. Nu este normal să le iau şansa jucătorilor care au dus greul timp de un an de zile. Poate unii nu au jucat niciodată, poate ăsta e visul lor şi ar fi incorect să fac acest lucru, să aduc alţi jucători", a mai spus Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: diego fabbrinitransferfc botosanidinamo 

viewscnt
Articole similare