Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Chiajna 2-1. "Câinii" intră cu o victorie în play-out. Ropotan a înscris la revenirea în Ştefan cel Mare

VIDEO | Dinamo - Chiajna 2-1. "Câinii" intră cu o victorie în play-out. Ropotan a înscris la revenirea în Ştefan cel Mare

Superliga

Comentarii

În primul meci din etapa cu numărul 26 din Liga 1, Dinamo a învins, pe teren propriu, pe Concordia Chiajna, scor 2-1.

"Câinii" intră cu o victorie în play-out. Scorul a fost deschis abia după ce a ieşit Montini, în urma unei lovituri la cap, italianul fiind nevoit să plece cu ambulanţa de la stadion. În locul lui a intrat Papazoglou, care a marcat primul gol al meciului, în minutul 39. Elevii lui Rednic au mai înscris şi în repriza a doua, după o acţiune fără cusur a lui Sorescu. Chiajna a micşorat diferenţa de pe tabelă cu şutul lui Ropotan, dar meciul s-a oprit în acel moment. Pe final, nu s-a mai întâmplat nimic, nicio echipă nu a arătat cu adevărat că vrea să mai marcheze, iar ambele echipe vor juca în play-out. 

În urma acestui rezultat, Dinamo este pe locul 9, cu 32 de puncte, în timp ce Chiajna ocupă ultima poziţie, cu 18 puncte. 


VIDEO | DINAMO - CHIAJNA 2-1
A marcat: Papazoglou 39', Sorescu 66' / Ropotan 69'

ECHIPELE DE START:

  • DINAMO: Muţiu - Sorescu, Klimavicius, Grigore, Aliji - Filip - Jaadi, Atmane, Nistor, Reda Jaadi - Montini
  • CHIAJNA: Greab - Cadamuro, Koutroumpis, Meira, Radu - Ropotan, Albu, Gorobsov - Grădinaru, Moussa, Alexe

Min. 69: GOOOL Chiajna! Ropotan marchează împotriva fostei sale echipe cu un şut superb. 

Min. 66: GOOOL Dinamo! Sorescu trimite mingea în plasa laterală în urma unei acţiuni fără cusur. 

Min. 54: Şut periculos Chiajna, Muţiu respinge în corner. 

Min. 49: Ocazie mare de gol pentru Chiajna! Cristescu trimite cu capul, puţin pe lângă poarta lui Muţiu.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză în Ştefan cel Mare

Min. 42: Încă o ocazie pentru Chiajna! Şutul lui Gorobsov, dintr-o poziţie bună, trece puţin pe lângă poarta lui Dinamo.

Min. 39: GOOOL DINAMO! Papazoglu îl învinge pe Greab, cu un şut din alunecare

Min. 37: O nouă şansă bună pentru Chiajna! Gorobsov îl angajează bine în careu pe Alexe, dar lovitura de cap a fostului dinamovist e prinsă de Muţiu.

Min. 27: Montini n-a mai putut continua jocul şi a fost înlocuit cu Papazoglu.

INFO: 955 de suporteri sunt la meciul dintre Dinamo şi Chiajna.

Min. 23: Ocazie mare de gol pentru Chiajna! Ropotan pătrunde frumos, dar şutul său e respins de Muţiu.

Min. 15: Un prim sfert de oră extrem de modest în Ştefan cel Mare. Absolut nicio fază notabilă.

Min. 1: A început partida.

Înainte de meci, reporterul Telekom Sport, Matilda Popa, a stat de vorbă cu Ionel Dănciulescu, oficialul "câinilor".

După 0-0 la Călăraşi, elevii lui Mircea Rednic întâlnesc o nouă echipă aflată în subsolul clasamentului şi le pot da o mână de ajutor celorlalte echipe aflată în lupta pentru evitarea retrogradării.

Dinamo e pe locul 11 după 25 de etape, prima poziţie care asigură menţinerea în Liga 1, însă Rednic & Co nici nu vor să audă cuvântul "retrogradare", fiind convinşi că Dinamo va avea doar un rol de arbitru în lupta pentru evitarea retrogradării.

  •  Mircea Rednic, antrenor Dinamo: "Ştim că nu o să fie uşor pentru că întotdeauna Chiajna contra noastră s-a mobilizat foarte bine, nu numai ei, ci toţi, dar în special ei pentru că acolo, în lotul de la Chiajna sunt mulţi jucători care au fost pe la Dinamo şi aşa e când joci contra fostei tale echipe, ţi se umflă muşchii, ţi se ridică părul pe spate".

Concordia Chiajna are 18 puncte şi se află la 5 lungimi de poziţia care trimite la baraj, ocupată de Dunărea Călăraşi. Ilfovenii au mare nevoie de puncte şi speră să realizeze o surpriză în Ştefan cel Mare.

  • Adrian Falub, antrenor Concordia Chiajna: "Nu ne va fi uşor, jucăm împotriva unei echipe de tradiţie chiar dacă joacă şi ei în play-out, noi avem mare nevoie, suntem disperaţi ca să spun aşa după puncte. Suntem disperaţi să luăm un punct sau să luăm 3 puncte. În situaţia în care suntem noi nu trebuie să facem o filozofie din fotbal. Nu trebuie nici măcar să jucăm bine, trebuie să luăm puncte".

Unde se vede meciul Dinamo - Concordia Chiajna din Liga 1

Partida Dinamo - Concordia Chiajna e transmisă în direct de Telekom Sport 1, vineri, de la 20:00. Golurile şi cele mai importante faze ale meciului vor fi disponibile în timp real şi pe www.telekomsport.ro.

 

Afla mai multe despre: dinamochiajna 

viewscnt
Articole similare