Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Clinceni 4-2. Binecuvântaţi de Popa! Atacantul dinamovist a reuşit primul hat-trick în Liga 1 şi a adus primele puncte pentru "câini"

VIDEO | Dinamo - Clinceni 4-2. Binecuvântaţi de Popa! Atacantul dinamovist a reuşit primul hat-trick în Liga 1 şi a adus primele puncte pentru "câini"

Fotbal

Comentarii

Dinamo a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, nou-promovata Academica Clinceni, în etapa a patra a Ligii 1.

Intrat la pauză, Daniel Popa a fost eroul "câinilor". Atacantul, în vârstă de 24 de ani, a reuşit primul său hat-trick în Liga 1, după ce a marcat în minutele 52, 82 şi 90+3, şi a adus astfel primele puncte pentru Dinamo în actuala ediţie a Ligii 1. Montini a mai înscris pentru Dinamo, care nu marcase niciun gol în primele trei etape.

Pentru Academica Clinceni au punctat Jakub Vojtus (66) şi Robert Ion (73).

Dinamo - Clinceni 4-2 (D. Popa 52, 82, 90+3, Montini 56 / Vojtus 66, R. Ion 73)

Echipele de start

Dinamo: Straton - Moura, Bejan, Klimavicius, Sin - I. A. Răuţă, Filip (Sorescu 34) - Mihaiu, Bru (R. Grigore 74), Moldoveanu (D. Popa 46) - Montini (C).

Rezerve: Piscitelli - Popescu, Grigore, Ciobotariu, Sorescu, Creţu, Popa.
Antrenor: Ioan Sebastian Moga.

Clinceni: Vâlceanu - Matei, Nichita (C), Chatziterzoglou, Dobrescu - Pîrvulescu (Buziuc 46), Şut, Barbu, Nsiah - C. Dumitru (R. Ion 54) - Vojtus.
Rezerve: Ureche - Achim, Buziuc, R. Ion, A. Răuţă, Găină, Omar.
Antrenor: Ilie Poenaru.


Min. 90+3: GOOOL Dinamo! Daniel Popa reuşeşte hat-trick-ul, după o nouă acţiune personală de toată frumuseţea.

Min. 82: GOOOL Dinamo! Daniel Popa o readuce pe Dinamo în avantaj, cu o lovitură excelentă de cap, din apropiere.

Min. 77: Ocazie Dinamo. Montini şutează din marginea careului de 16 metri, însă mingea este deviată şi trece peste poartă.

Min. 73: GOOOL Clinceni. Robert Ion restabileşte egalitatea, cu o reluare din apropiere, mingea fiind deviată şi de Bejan.

Min. 66: GOOOL Clinceni. Vojtus reduce din diferenţă.

Min. 56: GOOOL Dinamo! Montini duce scorul la 2-0, cu un şut din apropiere.

Min. 52: GOOOL Dinamo! Daniel Popa deschide scorul după o acţiune personală. Este primul gol marcat de Dinamo în această ediţie a Ligii 1. 322 de minute le-a luat "câinilor" pentru a marca primul gol.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Pauză: Dinamo - Clinceni 0-0

Min. 43: Ocazie Clinceni: Vojtus trage mult peste poartă din interiorul careului.

Min. 36: Dinamoviştii cer al doilea galben la Pârvulescu, pentru un fault, însă arbitrul Cojocaru nu le face nici de această dată pe plac dinamoviştilor.

Min. 35: Fază periculoasă la poarta Clinceniului. Gabi Matei trimite înapoi pentru Vâlceanu, însă pasa fundaşului dreapta este prea slabă, iar Moldoveanu intră pe fir şi reuşeşte să împingă balonul cu şpiţul, dar poartul oaspeţilor reuşeşte să respingă.

Min. 34: Prima înlocuire la Dinamo: iese Filip, fără probleme medicale, şi intră Sorescu.

Min. 33: "Câinii" cer penalty, însă arbitrul ia o decizie surprinzătoare şi dă fault în atac la duelul dintre Sin şi Chatziterzoglu.

Min. 30: Ocazie Dinamo: Bru trage bine din afara careului, însă Vâlceanu reuşeşte să scoată în corner.

Min. 27: Acţiune bună a tânărului jucător dinamovist Mihaiu, în flancul drept, urmată de o centrare pentru Montini, însă un fundaş al Clinceniului îi ia faţa italianului şi îndepărtează pericolul.

Min. 21: Dinamo pune din nou în pericol poarta lui Vâlceanu, de această dată prin Robert Moldoveanu, cu un şut din interiorul careului. Vâlceanu, din nou la post.

Min. 7: Ocazie Dinamo. Mihaiu trage din afara careului, dar Vâlceanu este la post.

Min. 3: Ocazie Clinceni. Nsiah îşi încearcă norocul cu un şut de la mare distanţă, însă Straton este atent şi reţine.

Min. 1: A început meciul.


La conferinţa de presă premergătoare partide secundul lui Dinamo a acuzat probleme de  lot.

"Avem ceva probleme de lot, sunt trei jucători care sunt accidentaţi şi nu ştiu dacă îi putem recupera până la ora jocului. Este vorba de Nistor, Filip Mrzljak şi Brito. Echipa s-a pregătit bine, avem speranţe mari pentru meciul cu Clinceni. Întâlnim o echipă care nu refuză jocul, va fi un meci destul de dificil, dar cu încredere, dăruire, ambiţie, eu spun că o să câştigăm. Nu este un meci dinainte câştigat. Nici nu vreau să ne gândim la un rezultat nefavorabil. Dinamo tot timpul a avut obiectiv play-off ul sau campionatul, cupele europene, nu se pune problema să luptăm pentru evitarea retrogradării”, a spus Sebastian Moga la o conferinţă de presă.

După trei etape, Dinamo ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 1, în timp ce Academica se află o poziţie mai sus, pe 13. Ambele formaţii au zero puncte.

Afla mai multe despre: dinamoacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare