Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo e mai aproape de retrogradare, dar jucătorii au visuri mari: ”Vrem să luăm campionatul” Cum l-a ”liniştit” Rednic

VIDEO | Dinamo e mai aproape de retrogradare, dar jucătorii au visuri mari: ”Vrem să luăm campionatul” Cum l-a ”liniştit” Rednic

Dinamo București

Comentarii

Dinamo e la un punct de retrogradare şi la 15 de primul loc, dar un fotbalist din lotul ”câinilor” visează la lucruri măreţe.

În conferinţa premergătoare meciului dintre Viitorul şi Dinamo, Deian Sorescu a îndrăznit să vorbească despre posibilitatea ca Dinamo să câştige titlul încă din acest an.

Trecem printr-un moment mai greu, dar sperăm să venim cu victoria de la Ovidiu. Au venit jucători noi, sunt buni, acum să vedem cât timp vor rezista”, a spus Sorescu. Întrebat când se va mai bate Dinamo la titlu în Liga I, fotbalistul din Ştefan cel Mare n-a stat mult pe gânduri.

Anul ăsta! De ce să mi se pară imposibil?! Mai sunt şanse şi eu cred în ele”, a spus Sorescu, care a primit imediat răspunsul din partea lui Rednic: ”Foarte bine că Sorescu visează la titlu. Matematic sunt şanse. Şi în Belgia, Anderlecht era pe locul cinci, s-au înjumătăţit punctele, au luat campionatul. E gratis să viseze”, a spus ”Puriul”.

Afla mai multe despre: dinamosorescurednic 

viewscnt
Articole similare