Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo îşi ia psiholog: "Este o tipă tânără, dar să nu vă imaginaţi alte lucruri". Motivul din spatele acestei decizii

VIDEO | Dinamo îşi ia psiholog: "Este o tipă tânără, dar să nu vă imaginaţi alte lucruri". Motivul din spatele acestei decizii

Handbal

Comentarii

Ovidiu Semen, team manager-ul echipei de handbal masculin din cadrul clubului Dinamo Bucureşti, a dezvăluit, în cadrul emisiunii Zoom Sport, că a ajuns la un acord pentru cooptarea unui psiholog în staff-ul "câinilor"

"Nu vă ascund. Suntem deja în tratative. (...) Suntem în discuţii foarte avansate, pot spune că am bătut şi palma şi, de săptămâna viitoare, vom avea şi un psihoterapeut care este de sex feminin. Am ales o femeie pentru că o femeie poate să ajungă să descopere sufletul unui bărbat mult mai uşor decât ar reuşi un alt bărbat. Este şi o tipă tânără, este căsătorită, are copil, deci să nu vă imaginaţi alte lucruri. Sperăm ca de săptămâna viitoare dânsa să înceapă discuţiile cu fiecare în parte", a declarat Ovidiu Semen, la Telekom Sport.

Oficialul lui Dinamo a dezvăluit şi motivul din spatele acestei decizii.

"Mai sunt probleme de familie, căderi de la neajunsuri, probleme. Ne este greu să ştim întotdeauna totul. Şi în campionatul trecut am avut jucători cu probleme, jucători cărora nu le era capul la handbal. Şi atunci am zis că ar fi bine să avem totuşi un psihoterapeut-psiholog, care să descopere mai repede decât am descoperi noi", a adăugat Semen.

Căpitanului lui Dinamo îi surâde ideea. "Chiar mi se pare o idee foarte bună. Nu poţi discuta chiar orice cu colegul tău, nu te poate înţelege la fel de bine cum o poate face cineva de specialitate. Este o presiune foarte mare. La Dinamo întotdeauna s-a dorit performanţă. Acea presiune se simte şi te închizi, de blochezi. Cineva de specialitate cred că poate să îţi dea un sfat", mărturiseşte Dan Savenco.

Dinamo debutează, joi, în noua ediţie a Ligii Campionilor. În direct la Telekom Sport 1, Dinamo va întâlni, de la 21:15, echipa elveţiană Kadetten, meci care va fi dezbătut într-o ediţie specială a Zoom Sport, de la 23:00. Alături de Geanina Iacob vor fi prezenţi jurnaliştii Telekom Sport, Cosmin Băleanu şi Costin Cavaşi.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare