Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo, la un punct de play-off. Roş-albii au învins-o pe Viitorul după un meci nebun

VIDEO | Dinamo, la un punct de play-off. Roş-albii au învins-o pe Viitorul după un meci nebun

Fotbal

Comentarii

Dinamo a obţinut o victorie spectaculoasă pe teren propriu în faţa Viitorului. Echipa lui Uhrin a câştigat cu scorul de 3-2 şi are acum 20 de puncte, cu unul mai puţin decât ocupanta locului 6, FCSB. Viitorul a rămas a doua în Liga 1, cu 25 de puncte, două mai puţin decât CFR Cluj.

VIDEO Dinamo - Viitorul 3-2 (Perovic 29', Sorescu 31', Filip 61' / Iancu 76', Boboc 78')

ECHIPELE DE START

  • Dinamo: Piscitelli - Ciobotariu, Puljic, M. Popescu, Corbu - Mrzljak, I. Filip - Sorescu, Nistor, Moldoveanu - Perovic
  • Viitorul: Căbuz - Boboc, Ţîru, Mladen, de Nooijer - Achim, Artean, C. Matei - Iancu, G. Ganea, Houri 

Final

Min. 78 GOOL Viitorul! Boboc înscrie şi el! 

Min. 76. GOOOL Viitorul! Iancu reduce din handicap.

Min 70. Dinamo, aproape de 4-0. Căbuz scoate şutul lui Căbuz

Min 61. GOOOL Dinamo!!! Filip înscrie cu o super reuşită

Min 51. Prima ocazie a reprizei a doua îi aparţie Viitorului, prin Houri 

Min 31 GOOOL Dinamo!!! Sorescu punctează din pasa lui Nistor

Min 29. GOOOL Dinamo!!! Perovic deschide scorul

Min 9. Dinamo cere penalty după un duel Perovic - Artean

După primul sfert de oră, Dinamo are o posesie de 56%

Min 2. Viitorul are prima ocazie de gol. Mingea trimisă de George Ganea loveşte bara porţii lui Piscitelli

Min 1. A început meciul din Şoseaua Ştefan cel Mare


Dinamo merge bine în campionat. ”Câinii” sunt la al treilea meci fără înfrângere în Liga 1, iar jocul din această seară va fi cu atât mai important pentru aceştia, deoarece i-ar putea aduce foarte aproape de un loc de în play-off.

Însă lucrurile nu sunt deloc roz la Dinamo. Negoiţă vrea să vândă, iar jucătorii sunt neplătiţi de câteva luni. Cu toate astea, dinamoviştii nu se pot gândi la acest lucru acum, ”câinii” visează să-şi ia revanşa în faţa constănţenilor pentru umilinţa din tur (5-0 pentru Viitorul).

”Fotbalul de asta este frumos, va veni şi vremea revanşei. Va fi un alt meci, vă asigur că nu seva mai întâmpla ce s-a întâmplat acolo. Cu siguranţă va fi un alt meci.

Noi, din păcate, în campionat suntem departe de ceea ce ne-am propus la începutul campionatului. Dar echipa a început să joace, avem încredere. Trebuie să ne recăpătăm încrederea şi sunt sigur că vom câştiga cele trei puncte cu Viitorul şi Dinamo se va înscrie cu şanse reale pentru play-off. Şi în play-off va fi o nucă tare”, a spus Prunea la Telekom Sport.

De partea cealaltă Viitorul a obţinut o victorie de moral în urmă cu două etape, când a trecut cu 3-1 de liderul CFR Cluj, dar s-a împiedicat etapa precedentă pe terenul celor de la Academica Clinceni (0-0).

La întâlnirile directe, Dinamo şi Viitorul se află la egalitate. În ultimele şase confruntări, cele două formaţii au câştigat fiecare câte trei partide. Cu toate acestea, Viitorul pare să aibă avantajul moral, deoarece s-a impus în ultimele două confruntări directe cu dinamoviştii.

Afla mai multe despre: dinamoviitorulliga 1,  

viewscnt
Articole similare